«Στόχος τα 2 χιλιάδες διαρκείας»

Από paok24.com: H ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ προχωρά με αρκετά γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, στην οποία δεν υπάρχει άλλος στόχος από τη διατήρηση του τίτλου του πρωταθλήματος για τέταρτη διαδοχική χρονιά.
Πηγή: paok24.com
«Στόχος τα 2 χιλιάδες διαρκείας»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4» απήυθυνε κάλεσμα στον κόσμο του «Δικεφάλου» να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα που του δίνει χαρές, θέτοντας ως στόχο για τη νέα σεζόν τα 2 χιλιάδες διαρκείας.

Παράλληλα προχώρησε σε αποκαλύψεις, τονίζοντας ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τους Πελεκούδα και Τερζή (όπως είχε ενημερώσει το PAOK24), ενώ διευκρίνισε τι συμβαίνει στην υπόθεση Σεπέδα, εκφράζοντας και τον προβληματισμό του για την απουσία τηλεοπτικής στέγης στο ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ έως τώρα, με τον ΠΑΟΚ να προτίθεται αν χρειαστεί να κινηθεί αυτόνομα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσαλόπουλου:

Για την προεργασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς: Έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν από τότε που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν.

Για τις συμφωνίες που έχει κλείσει ο ΠΑΟΚ: Έκλεισαν ο Παντακίδης, ο Σαφράνοβιτς, ο Γκόμεζ που είχε συμβόλαιο δύο χρόνια, όπως και οι Κωνσταντινίδης και Παπαδόπουλος. Έχουμε συμφωνήσει και με τον Πελεκούδα και θα ανακοινωθεί σύντομα η συνεργασία και με αυτό τον παίκτη. Προφορικά έχουμε συμφωνήσει και με τον Τερζή και σύντομα θα υπογράψουμε τη νέα μας συνεργασία.

Για το θέμα των ξένων στη λίγκα που επηρεάζει τον ΠΑΟΚ: Αυτή την ώρα δεν ξέρουμε πόσους ξένους θα μπορούμε να έχουμε στο πρωτάθλημα. Δεν έγινε ακόμα η συνάντηση, δεν ξέρω γιατί καθυστερεί η λίγκα. Δυστυχώς όλα γίνονται κατ' όπως βολεύει τον Ολυμπιακό.

Για την απόσταση που υπάρχει για την ώρα με Τακουρίδη και Γκαρά: Υπάρχει το πρόβλημα της απουσίας των παικτών με την Εθνική και δεν μπορούμε να έχουμε συχνές επαφές να λύσουν τα μικροπροβλήματα που υπάρχουν. Για την ώρα υπάρχουν μικροδιαφορές με τους Τακουρίδη και Γκαρά. Θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε, αλλά διαφορετικά θα κινηθούμε αλλού.

Για το μπάτζετ της νέας σεζόν: Το μπάτζετ θα είναι αυξημένο συγκριτικά με το περσινό. Θα είναι αυξημένες οι υποχρεώσεις. Θα υπάρχουν ταξίδια φέτος γιατί η ομάδα συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στους ακραίους. Θα είναι λίγο πάνω αναγκαστικά το μπάτζετ, συγκριτικά πάντα με το περσινό.

Για την ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας του βόλεϊ: Το θέμα των διαρκείας είναι πολύ σημαντικό. Αρχικά γιατί σε νεκρή περίοδο έρχονται έσοδα για το σωματείο και μας βοηθά να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε. Επίσης ένας κάτοχος διαρκείας έρχεται πιο εύκολα όταν έχει διαρκείας και γεμίζει το γήπεδο.

Για το τι συνέβη με την τιμωρία του Ολυμπιακού: Δεν έχω καμία ενημέρωση για την τιμωρία του Ολυμπιακού. Ζητήσαμε ως ΠΑΟΚ και πήραμε όλες τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα και περιμένουμε παρότι σήμερα συμπληρώνουμε έναν μήνα και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Για το αν ισχύουν οι φήμες ότι ο Ολυμπιακός κλήθηκε πιο κρυφά σε απολογία: Έχει μία βάση ότι υπόγεια ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κληθεί σε απολογία. Εμείς δεν εμπλεκόμαστε σε ό,τι έγινε και δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι ότι μετά από καταγγελία μας για τη δικαστίνα της λίγκας για αποφάσεις και τιμωρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως η λαβή του Αγκάμεζ στον Ανδρεάδη που είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμό ή η κροτίδα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, η οποία δεν αναφερόταν δυστυχώς σε καμία έκθεση, αυτό ίσως την επηρεάζει στη δουλειά της. Έχουμε καταγγείλει τη δικαστίνα στον Άρειο Πάγο για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της κι αυτό ίσως την προβληματίζει γιατί πρέπει να πάρει αποφάσεις. Αν δεν έχει κάνει σωστά τη δουλειά της βάσει νόμου θα συμπληρωθεί η καταγγελία μας στον Άρειο Πάγο με τα νέα δεδομένα.

Για το αν υπάρχει άγχος για την κατάσταση του Γκόμεζ: Προσωπικά δεν έχω καθόλου άγχος. Πιστεύω στον Χάρη, έχει μία ψυχή θηρίο. Θα επανέρθει, το πρόβλημα του για κάποιο καιρό θα είναι στο μυαλό όχι στο σώμα. Θα το ξεπεράσει σε έναν μήνα λόγω χαρακτήρα. Ήδη προπονείται, γυμνάζεται.

Για την επαφή που διατηρεί ο ΠΑΟΚ με τον Σεπέδα: Υπάρχει μία επικοινωνία, ένας δίαυλος. Προσωπικά έχω μία επικοινωνία εγώ. Θα τον στηρίξουμε αν παραστεί ανάγκη. Και ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να παίξει τον ρόλο του διαμεσολαβητή, κρατήστε το αυτό. Και εμείς τον πιστεύουμε διότι όσο ήταν εδώ έδειξε έναν χαρακτήρα που με κάνει να δυσκολεύουμε να πιστεύω ότι συνέβησαν αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε. Υπάρχουν νέα δεδομένα, ας μην επεκταθούμε. Αν γίνει κάτι θα γίνει ως το τέλος του μήνα. Ο Σεπέδα νιώθει άνετα στον ΠΑΟΚ και το έχει δηλώσει. Δεν μπορώ να απαντήσω αν Σεπέδα και Γκόμεζ χωράνε μαζί, είναι τεχνικό θέμα. Μετά από έναν χρόνο απραξία δεν ξέρουμε την κατάσταση του Σεπέδα.

Για το αν υπάρχει θέμα Χιμένεζ: Έχει προταθεί, αλλά συζητάμε για κάτι καλύτερο, πιο δυνατό. Πιο δυνατό στην υποδοχή. Δεν μπορεί κανείς να του αφαιρέσει τις επιθετικές του ικανότητες, αλλά υστερούσε στην υποδοχή.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος κι αν πρόκειται να ανέβει: Πιστεύω ότι θα είναι ανεβασμένο το επίπεδο του βόλεϊ στη χρονιά που έρχεται. Τηλεοπτικά δεν ξέρω πως θα προχωρήσει το θέμα.

Για το ενδεχόμενο να κινηθεί μόνος του ο ΠΑΟΚ τηλεοπτικά: Εάν προκύψει κάτι μπορεί να πάμε μόνοι να βρούμε τηλεοπτική στέγη εφόσον η λίγκα δεν μπορεί να μας καλύψει. Δεν είναι μόνο η προβολή του ΠΑΟΚ, αλλά και των χορηγών. Αυξάνει τα έσοδα. Θα υπάρχει τηλεόραση, αυτό είναι το πρώτο που συζητάμε με τους χορηγούς.

Για τον στόχο των διαρκείας για φέτος: Από τα διαρκείας πέρυσι μπορώ να πω πως υπήρξε μία ικανοποίηση, είχαμε φτάσει τα 1200. Από την υποστήριξη του κόσμου στους αγώνες, εκεί έχουμε έλλειμμα, δεν υπήρξε η ανταπόκριση που θα θέλαμε. Φέτος βάζουμε στόχο τα 2000 διαρκείας. Είναι 50 ευρώ το διαρκείας. Αν διαιρέσει τα παιχνίδια βγαίνει ένα γελοίο ποσό ανά παιχνίδια. Με 25 αγώνες βγαίνει 2 ευρώ το εισιτήριο. Είναι ένας καφές στο χέρι. Πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει, να στηρίξει την ομάδα που του έδωσε τόση χαρά. Αυτό θα πρέπει να μας το δώσει ο κόσμος. Θα υπάρχει πώληση και μέσω ίντερνετ και στα γραφεία του ΑΣ.

Διαβάστε ακόμη...