Aγωνία για το μπάσκετ στη Συνέλευση

Απο inpaok.com : Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. ΠΑΟΚ τον λόγο πήρε το μέλος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Πανάκας και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τμήμα μπάσκετ, εκφράζοντας τους προβληματισμούς τους για το μέλλον, ενώ κατέθεσε το αίτημα για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα το μπάσκετ του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Aγωνία για το μπάσκετ στη Συνέλευση

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κύριος Πανάκας:

«Ο κόσμος θέλει Γενική Συνέλευση για το μπάσκετ. Οι περισσότεροι δεν έρχονται στο γήπεδο. Όλα τα τμήματα φέρνουν επιτυχίες. Το μπάσκετ σώνεται κατά λάθος. Έχουν διώξει άτομα που έχουν προσφέρει αυτοί που βρίσκονται τώρα στο τμήμα του μπάσκετ. Αυτή είναι η μοίρα μας. Πρέπει να γίνει μια συνέλευση και να σταματήσει η καραμέλα Σαββίδη. Δεν πρόκειται να το πάρει το μπάσκετ ο Σαββίδης. Τα συμβόλαια της Ευρωλίγκα είναι κλειστά. Τι να επενδύσει; Να παίζει με τα χωριά;

Να κάνει μια Γενική Συνέλευση το μπάσκετ, να βρεθεί μια λύση. Πρέπει να βρεθεί επενδυτής. Δε γίνεται να βρίσκουν άλλοι. Έχουμε δύο ιδιόκτητα γήπεδα. Μας πονάει το μπάσκετ όλους, ιδιαίτερα εμάς τοτς παλαιότερους. Δεν μας αξίζει αυτό το μπάσκετ. Ζηλεύω όταν τα τμήματα παίρνουν τρόπαια και το μπάσκετ βολοδέρνει. Το μπάσκετ είναι μόνο του. Θα πέσει και θα είναι η ντροπή του συλλόγου.

Το λέω συνέχεια. Να βρεθεί χρηματοδότης. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Να σημειώσουμε, πως από την πλευρά του, ο Θανάσης Κατσαρής είπε πως για να γίνει Γενική Συνέλευση πρέπει να βρεθούν υπογραφές 50 μελών.

Διαβάστε ακόμη...