Το πρόγραμμα των συναντήσεων FIFA/UEFA με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ενώσεις

Από sdna.gr : Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο η τετραμελής αποστολή των FIFA και UEFA για συναντήσεις με τις ΠΑΕ και τις Ενώσεις με θέμα τις αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ, προκειμένου αυτές να ψηφιστούν στη ΓΣ της 30ης Ιουνίου.
Πηγή: sdna.gr
Το πρόγραμμα των συναντήσεων FIFA/UEFA με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ενώσεις

Το πρόγραμμα των συναντήσεων, που αποκαλύπτει το SDNA, έχει ως εξής:

Το πρωί της Πέμπτης οι εκπρόσωποι των FIFA/UEFA θα συναντηθούν με τους διευθύνοντες συμβούλους των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ. Δηλαδή των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι συναντήσεις θα είναι ξεχωριστές.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνουν δύο συναντήσεις με τις Ενώσεις. Η πρώτη θα είναι με αντιπροσωπεία των 34 Ενώσεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ και συγκροτούν παράταξη και η δεύτερη με τις Ενώσεις που έχουν μείνει εκτός της «παράταξης Γραμμένου» και είτε λειτουργούν ως ανεξάρτητοι, είτε εντάσσονται στην παράταξη που στήριζε τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ και πλέον έχει συρρικνωθεί.

Την Παρασκευή 9/6 θα υπάρξει συνάντηση με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League.

Στόχος είναι το κλιμάκιο των FIFA/UEFA να διαπιστώσει κυρίως από τις συναντήσεις με τις Ενώσεις τι μπορεί να περάσει σχετικά με τη σύνθεση των ΓΣ της ΕΠΟ, του αριθμού των μελών του ΔΣ και των επιτροπών.

Διαβάστε ακόμη...