Γιατί καθυστερεί του Ίβιτς;

Από paok24.com : Απάντηση στο λογικό ερώτημα και κάτι σημαντικό για το τριετές συμβόλαιο...
Πηγή: paok24.com
Γιατί καθυστερεί του Ίβιτς;

Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που υπήρχε και το διαζύγιο

Από την περασμένη Τετάρτη που τελείωσε η χρονιά, υπήρχαν σημάδια που έδειχναν ότι ΠΑΟΚ και Ίβιτς δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί. Αυτό επιβεβαιώνονταν κάθε μέρα και περισσότερο...

Παρολ' αυτά το διαζύγιο δεν έχει ανακοινωθεί και ίσως αυτή η διαδικασία πάει γι' αύριο.

Η απάντηση στην καθυστέρηση που προέκυψε, έχει να κάνει με το ότι οι συζητήσεις για την διακοπή της συνεργασίας ξεκίνησαν χθες το βράδυ και οι τυπικές λεπτομέρειες από σήμερα το πρωί.

Οι πληροφορίες του PAOK24 κάνουν λόγο για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και αυτό έχει μία αξία για το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογραφεί.

Εδώ επάνω πρέπει να τονιστεί κάτι άλλο που αρκετοί έχουν ξεχάσει. Πέρυσι τον Ιούνιο, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Βλάνταν Ίβιτς είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια τριών ετών. Ίσως και εμείς να το ξεχάσαμε, αλλά πέρυσι στις 10 Ιουνίου ο Λούμπος Μίχελ ανακοίνωνε κατά την παρουσίαση της συνεργασίας: «Χθες συμφωνήσαμε με τον Βλάνταν Ίβιτς για τριετές συμβόλαιο με τον Βλάνταν Ίβιτς, γεγονός πολύ σημαντικό για το χτίσιμο της νέας ομάδας».

Αυτό το συμβόλαιο (όπως όλα) είχε κάποιες δικλείδες και κάποιες ρήτρες (και για τις δύο πλευρές) όπως και συγκεκριμένες απολαβές, που μέσα στη σεζόν έγινε κουβέντα ότι... «στο τέλος θα το ξανασυζητήσουμε για μία νέα συμφωνία».

Αυτό τελικά δεν έγινε μια και το διαζύγιο πρόλαβε κάθε άλλη εξέλιξη επάνω στο συμβόλαιο...

* Όλα τα παραπάνω προφανώς δίνουν και μία απάντηση στο γιατί προέκυψε ένα από τα προβλήματα μεταξύ ΠΑΕ και προπονητή. Ο Ίβιτς περίμενε την όποια συζήτηση για το συμβόλαιο να γίνει πιο νωρίς, ο Σαββίδης την άφηνε για το τέλος και αυτή η διαδικασία δημιούργησε ανασφάλεια και τελικά παρεξήγηση.

Διαβάστε ακόμη...