Τριακόσιες πενήντα μέρες μέσα στα γήπεδα

Από metrosport.gr: Διεθνές και δανεικοί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου σπάνε τα κοντέρ των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρέωσεων
Πηγή: metrosport.gr
Τριακόσιες πενήντα μέρες μέσα στα γήπεδα

Μπορεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, αλλά αρκετοί είναι αυτοί που συνεχίζουν το σερί των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων που άρχισε τον Ιούνιο του 2016 όταν δηλαδή έκαναν την πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Τριακόσιες πενήντα μέρες στα γήπεδα θα συμπληρώσουν στα τέλη της εβδομάδας και αν μη τι άλλο αυτό είναι ένα θέμα που θα προβληματίσει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ που θα είναι αναγκασμένος να τους δώσει επιπλέον άδεια αφού μόλις κάτι παραπάνω από δέκα μέρες θα έχουν για διακοπές.

Σε αυτή τη λίστα ποδοσφαιριστών δεν είναι μόνο οι διεθνείς αλλά και αρκετοί δανεικοί σε άλλες ομάδες παίκτες. Οι περισσότεροι εξ αυτών αγωνίζονται στην Football League με την αυλαία του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται την Κυριακή. Σε ότι αφορά τους Ελληνες διεθνείς, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης και Λάμπρου θα είναι επισήμως σε διακοπές στις 13 Ιουνίου αφού θα πρέπει να παίξουν στην Ελπίδων απέναντι σε Σερβία και Βουλγαρία. Υποχρεώσεις έχει και ο Σιαμπάνης με την Νέων μέχρι και τις 11 Ιουνίου για φιλικό απέναντι στην Δανία.

Τα βαριά χαρτιά

Ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους τη φετινή σεζόν, καλούνται να κάνουν μερικές μέρες ακόμη υπομονή μέχρι να απολαύσουν τις παραλίες και να αφήσουν στην άκρη τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ο Σάκχοφ στις 11 Ιουνίου παίζει με την Ουκρανία απέναντι στη Φιλανδία. Ο Τσίμιροτ θα αρχίσει δυο μέρες νωρίτερα τις διακοπές του αφού η Βοσνία υποδέχεται την Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή σε πολύ κρίσιμο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Πρίγιοβιτς στην πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Σερβίας θα πρέπει να περιμένει το βράδυ της 11 Ιουνίου και την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ουαλία για να μπει και επίσημα σε περίοδο διακοπών ενώ ο Ουάρντα παίζει μεθαύριο με την Αίγυπτο απέναντι στην Τυνησία. Τέλος ο Κάτσε ταξιδεύει στο Ισραήλ για τον αγώνα της Κυριακής με την Εθνική Ομάδα της χώρας του.

Οι της Football League

Την Κυριακή ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους στο Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας οι Μελίσσας (Σπάρτη), Κάκκο, Παναγιωτίδης, Κτιστόπουλος, Τσελεπίδης, Πόζογλου (Πανσερραϊκός) και οι Ρανγκέλοφ, Μπατάεφ, Πατράλης, Παντεκίδης. Τοπαλίδης (Αιγινιακός).

Διαβάστε ακόμη...