«Δεν έχει μόνο ευθύνες ο Γεωργιάδης, δεν ήταν έντιμο αυτό που έκανε ο Λοΐζος» (audio)

Απο paok24.com : Στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero FM 107.4» φιλοξενήθηκε σήμερα ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.
Πηγή: paok24.com
«Δεν έχει μόνο ευθύνες ο Γεωργιάδης, δεν ήταν έντιμο αυτό που έκανε ο Λοΐζος» (audio)

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόλυση του Νίκου Γεωργιάδη από τον πάγκο της ομάδας, μίλησε για τις ευθύνες που υπάρχουν για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στη ανέντιμη κίνηση όπως χαρακτήρισε την φυγή του Νίκου Λοΐζου από το τμήμα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την πρόταση που είχε κάνει να πάρει μια αίθουσα το όνομα του Θανάση Κατσαρή: «Ο Ερασιτέχνης είναι η μάνα του συλλόγου. Έκανα μια πρόταση να ονομαστεί κάποια αίθουσα με το όνομα του, καθώς θεωρώ ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά, συνήθως αυτούς που προσφέρουν τους θυμόμαστε όταν πεθαίνουν… Δεν είναι κακό να τιμήσουμε έναν άνθρωπο εν ζωή για αυτά που έχει προσφέρει. Εγώ πιστεύω ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά, τον γνωρίζω από κοντά τα τελευταία 13χρόνια και νομίζω πως είναι ένας εργάτης για τον σύλλογο, μακάρι να βρεθούν και άλλοι σαν τον κ. Κατσαρή. Ο πρόεδρος είναι μετριόφρων  δεν το συζητάει καν...».

Για τη χρονιά που τελειώσε στο τμήμα: «Ήταν μια χρονιά κατά το ήμισυ πετυχημένη. Εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά, εγώ έμεινα ικανοποιημένος με την κατάκτηση του κυπέλλου που το πήραμε έστω και δύσκολα. Μην ξεχνάμε πως αποκλείσαμε τους δυο φιναλίστ των πλέι οφ και αυτό μέσα στην έδρα τους. Εκείνο που πραγματικά μας χάλασε, ήταν το φινάλε ότι δεν κατορθώσαμε να μπούμε ούτε στα πλέι οφ, άρα για μένα προσωπικά δεν είναι πετυχημένη η χρονιά αλλά κατά το ήμισυ».

Για το αν περίμενε περισσότερα: «Δεν είχαμε σταθερή απόδοση κάτι που δεν είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Ήταν μια ομάδα που έκανε σκαμπανεβάσματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Έτσι μπήκαμε σε σκέψεις μήπως έπρεπε να γίνει μια αλλαγή. Πιστεύουμε η αλλαγή προπονητή να δώσει νέα ώθηση στους παίκτες, να φρεσκάρει η ομάδα γιατί τους αθλητές δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε όλους».

Για τον Γεωργιάδη: «Δεν μπορώ να καταλογίσω ότι έχει μόνο αυτός την ευθύνη. Οι ευθύνες μοιράζονται, είναι και οι παίκτες που χάνουν τις ευκαιρίες, δεν είναι μόνο ο προπονητής. Δεν παίζει μόνος τους, είναι και οι παίκτες, είναι μια ορχήστρα που πρέπει να είναι καλά συντονισμένη. Εγώ θεωρώ ότι κάναμε ένα φρεσκάρισμα με την αλλαγή προπονητή και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι ο Γεωργιάδης έχει φέρει και 3 τίτλους στο σύλλογο».

Για τον αντικαταστάτη του Νίκου Γεωργιάδη: «Συζητάμε με 2-3 προπονητές, έχουν δείξει ποιοι είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν πάρει τίτλους στα σωματεία που βρισκόντουσαν».

Πρόσθεσε ότι: «Όχι εγώ δεν μπορώ να πω ονόματα αυτή την ώρα. Η ομάδα είναι έτοιμη, οι προσθήκες που μένουν να γίνουν είναι μια-δυο,  τρεις πάντως δεν θα είναι».

Για τις 17 ανανεώσεις που έγιναν και το γεγονός ότι ο Λοΐζος αθέτησε την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι οι παίκτες συμφωνήσανε να μείνουν, εκτός του Λοΐζου. Δώσαμε τα χέρια ότι συνεχίζουμε, αλλά μετά έφυγε στο εξωτερικό. Δεν ήταν έντιμο αυτό που έκανε ο αθλητής. Εκείνο που με ενοχλεί είναι το εξής, ότι μάγκες όλοι οι παίκτες γίνονται από τον ΠΑΟΚ. Έχουν φύγει οκτώ αθλητές στο εξωτερικό από τον ΠΑΟΚ. Όλοι όσοι αγωνίζονται στο εξωτερικό πέρασαν από την ομάδα. Να μας πει ότι δεν θέλει να μείνει για αυτούς τους λόγους, όχι να συμφωνήσεις με άλλη ομάδα και να μην το ξέρουμε. Αυτό δεν το έχει κάνει κανένας από τους άλλους που έφυγαν στο εξωτερικό. Είναι άσχημα πράγματα αυτά όταν γίνονται… Αναχώρησε στο Λουξεμβούργο από ότι έμαθα, με τον ίδιο δεν μιλήσαμε μετά την συμφωνία που είχαμε κάνει».

Για το αν θα μπει ο Ολυμπιακός στο άθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση γηπέδου, δεν γνωρίζω σε πιο επίπεδο είναι οι συνομιλίες με τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ, εκείνοι  λένε ότι τα βρήκαν σε μεγάλο ποσοστό. Από ότι ξέρω ο Ολυμπιακός θέλει να παίζει στην περιοχή του. Θα δώσει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σίγουρα, δείτε τι έγινε στο βόλεϊ, έτσι και στο χάντμπολ θα γίνει κάτι αντίστοιχο».

Για τη νέα συμφωνία του ΑΣ με τον Ιβάν Σαββίδη και πόσο θα επηρεάσει αυτό στο μπάτζετ του τμήματος χάντμπολ: «Εμείς δεν θα πούμε θέλουμε τόσα, εμείς θα πούμε πόσο είναι το ποσό που έχουμε ανάγκη. Αν ο κ. Σαββίδης θέλει να βοηθήσει καλώς, εμείς δεν θα επιβάλουμε κάτι. Θα βρεθεί μια άκρη να μας βοηθήσει ο άνθρωπος».

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας: «Και φέτος για το νταμπλ πηγαίναμε αλλά φτάσαμε στα μισά. Αν οι υπόλοιπες ομάδες ενισχυθούν περισσότερο θα έχουν προβάδισμα αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο. Ας κάνουμε και εμείς την διαφορά με λιγότερα χρήματα όπως έκαναν και οι άλλες ομάδες».

Διαβάστε ακόμη...