«Επένδυση 80 εκ. ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ» (audio)

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πανοζάχος και αναφέρθηκε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που εγκρίθηκε στη γενική συνέλευση των μετόχων, στα χρήματα που έχει επενδύσει στον Δικέφαλο ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και του υψηλούς φόρους που καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κράτος.
Πηγή: metrosport.gr
«Επένδυση 80 εκ. ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε φορά που υπάρχει αύξηση πρέπει να καλύπτεται και το 10% του Ερασιτέχνη. Για τεχνικούς λόγους προκύπτει αυτό το 7.000.002. Μέχρι και την τελευταία αύξηση, ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει πάνω από 72 εκ. ευρώ. Με αυτά που θα βάλει τώρα θα πάει στα 80 εκ. ευρώ».

Για το ύψος των φόρων που έχει πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κράτος: «Είμαι απροετοίμαστος σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν χρωστάει λεφτά στην εφορία. Μεγάλο κομμάτι των φόρων προκύπτει από τα συμβόλαια των παικτών. Όταν ακούει κόσμος συμβόλαιο 1 εκ. ευρώ, θα πρέπει να γνωρίζει ότι στην ΠΑΕ κοστίζει 1.8 εκ. ευρώ. 45% είναι το ποσοστό που πάει στην εφορία και με την εισφορά αλληλεγγύης ανεβαίνει στο 55%. Οι φόροι είναι υψηλοί. Μπορεί η ΠΑΕ να έχει ζημίες στον ισολογισμό της, όμως, πληρώνει όλους τους φόρους που βαρύνουν τα συμβόλαια και τα νούμερα είναι υψηλά νούμερα».

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Πανοζάχος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...