Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Από paok24.com:Η σημερινή μέρα περνάει χωρίς (μέχρι τώρα) να υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του προπονητή της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ...
Πηγή: paok24.com
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται σε άδεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει θέματα για να τρέξει. Αυτή τη στιγμή η ομάδα περιμένει από τον επόμενο προπονητή να αποφασίσει για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένα πρώτο πλάνο φυσικά υπάρχει (ανάλογα και με τις δεδομένες υποχρεώσεις στην Ευρώπη) αλλά οι ακριβείς ημερομηνίες της πρώτης συγκέντρωσης και του βασικού σταδίου προετοιμασίας εκκρεμούν και θα αποφασιστούν από το νέο προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα προπονητή πρέπει να κλείσει και όλα δείχνουν ότι αύριο θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις με τον Ίβιτς, για τον οποίο τις τελευταίες ημέρες δεν άλλαξε τίποτα απ' όσα ξέραμε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Αφού λοιπόν δεν άλλαξε τίποτα, αυτό το καθοριστικό ζήτημα λογικά θα κριθεί από νωρίς αύριο με μία τελευταία επαφή, έτσι ώστε στη συνέχεια να παρθούν και οι επόμενες αναγκαίες αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...