Πότε ξεκινάει η προετοιμασία

Από inpaok.com: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκίνησε τις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, ενώ σε συνεννόηση με τους επιτελείς της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ προχωράει και το πλάνο της προετοιμασίας.
Πηγή: inpaok.com
Πότε ξεκινάει η προετοιμασία

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις ενδείξεις, η έναρξη της προετοιμασίας του Δικεφάλου και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς, θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου. Όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, οι πρώτες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στις εργομετρικές εξετάσεις και σε άλλα διαδικαστικά θέματα.

Για ακόμη μία χρονιά, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, ενώ οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να λάβουν συμμετοχή σε φιλικά τουρνουά σε Ελλάδα και εξωτερικό, αφού όπως είναι γνωστό, ήδη εξετάζουν πρόταση για παρουσία σε τουρνουά στη Γερμανία.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Σταυρόπουλο και τον νέο προπονητή να εξετάζουν περιπτώσεις που ξεχώρισε ο πρώτος από την παρουσία του στο Portsmouth Invitational Tournament τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...