Ο Μάρτον Έπελ μιλάει για ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Ο Μαγυάρος επιθετικός της Χόνβεντ, το όνομα του οποίου ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το μέλλον του, μετά και την πρώτη συμμετοχή στην εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο Μάρτον Έπελ μιλάει για ΠΑΟΚ

Μπορεί το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας να μην ήταν και το καλύτερο, καθώς η Ρωσία επικράτησε εύκολα με 3-0 των Μαγυάρων, όμως ο Μάρτον Έπελ ξέρει ότι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ίσως να «εξαργυρώσει» την πολύ καλή χρονιά του με τη φανέλα της Χόνβεντ.

Το όνομά του ακούστηκε πρόσφατα για τον ΠΑΟΚ, ενώ και δύο ομάδες από το Ισραήλ, η Χάποελ Μπερ Σεβά και η Μακάμπι Χάιφα, έχουν δείξει ενδιαφέρον. Όλα αυτά σε φιλολογικό επίπεδο...

«Ασφαλώς και έχω διαβάσει τα νέα, έχω δει ότι γράφονται ομάδες γύρω από το όνομά μου. Αν έχεις μια καλή σεζόν, αυτομάτως προσελκύεις και το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Αυτή την στιγμή θέλω να επικεντρωθώ στην εθνική ομάδα, έμειναν μόλις πέντε ημέρες για να τελειώσει η χρονιά. Θα πάω διακοπές και θα μπορώ να μιλήσω για όλα, μέχρι τότε το θεωρώ ανούσιο να κουβεντιάζουμε γύρω από αυτό το θέμα», υποστηρίζει ο επιθετικός της Χόνβεντ, που έκλεισε τη χρονιά με 16 γκολ και 4 ασίστ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...