2η θέση στο Open Water 2017

Aπό acpaok.gr: O ΠΑΟΚ κατέλαβε τη 2η θέση στη βαθμολογία Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Koλύμβησης Open Water 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 2, 3 & 4 Ioυνίου στη Λίμνη Βεγορίτιδα.
Πηγή: acpaok.gr
2η θέση στο Open Water 2017

Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος Στέλιος Δαλδογιάννης, στην πρώτη του χρονιά στην Κατηγορία Ανδρών, κατάφερε να πάρει το Χρυσό μετάλλιο στα 10χλμ. Ανδρών με 1 ώρα 51 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα την πρόκριση-εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Ιουλίου στη Βουδαπέστη. Είναι ο 2ος αθλητής του ΠΑΟΚ που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά την πρόκριση του Γιάννη Καρπουζλή στο πρόσθιο στην πισίνα.

Επίσης, ο 17χρονος Γιώργος Τζώρτζης κατέλαβε το Ασημένιο μετάλλιο στα 7,5χλμ Εφήβων με 1 ώρα 27 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα παίρνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση-εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων Ανοιχτής Θάλασσας του Αυγούστου στη Μασσαλία.

Το τρίτο μετάλλιο για την ομάδα μας ήρθε από τη 15χρονη Δήμητρα Καρακώττα, που κατέλαβε το αργυρό μετάλλιο στα 5χλμ. Ανοιχτής Θάλασσας Κορασίδων σε 1ώρα 6λεπτά και 21δευτερόλεπτα.

Ένα μπράβο και στους Καραδημήτρη Ν. και Βασιλείου Η. για την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...