Φάκελος Βιεϊρίνια: Ξέρω τι έκανες πέρσι

Από thessports: Ο Αντελίνο Βεϊρίνια δήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά από 5,5 χρόνια στην Γερμανία και στην Βόλσφμπουργκ.
Πηγή: thessports.gr
Φάκελος Βιεϊρίνια: Ξέρω τι έκανες πέρσι

Αναμφίβολα ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης έχει «δέσιμο» με τον «δικέφαλο» και τον κόσμο του,αφού το όνομα του να κάνει μεγάλο «γκελ».

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην «FORZA», η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες δεν ήταν από τις καλύτερες του, τόσο λόγω των τραυματισμών, αλλά και της πορείας της Βόλσφμπουργκ που έσωσε την κατηγορία στα μπαράζ υποβιβασμού, με δικό του γκολ.

Ο Βιεϊρίνια την περασμένη σεζόν έκανε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας ένα γκολ (αυτό της σωτηρίας στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ με την Χόφενχαϊμ.

Στην αρχή της σεζόν και μέχρι να τραυματιστεί ο Πορτογάλος έκανε πέντε συμμετοχές ως δεξί μπακ (3 στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο),ενώ με προπονητή τον Χέκινγκ έκανε μόλις μια συμμετοχή στο δεξί άκρο της επίθεσης, στο τελευταίο παιχνίδι του Γερμανού προπονητή πριν απομακρυνθεί από τον πάγκο των Λύκων, στις 16 Οκτωβρίου κόντρα στην Λειψία.

Την Βόλσφμπουργκ στην συνέχεια ανέλαβε ο Ίσμαελ Βαλεριάν που κάθισε στον πάγκο της για 17 παιχνίδια μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, πριν αναλάβει ο Ολλανδός Γιόνκερ.

Και με τους δύο ο Βιεϊρίνια όσες φορές έπαιξε αγωνίστηκε ως εξτρέμ και ολοκλήρωσε την σεζόν με 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (9 ως αλλαγή) 1438 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ, αντικρίζοντας τρεις φορές την κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε ακόμη...