Αργεί το Koriopolis: Μόλις πέντε συνεδριάσεις μέσα στον Ιούνιο

Από sdna: Μόλις πέντε συνεδριάσεις έχει προγραμματίσει να διεξάγει το δικαστήριο του Koriopolis για τον μήνα που διανύουμε και πλέον θεωρείται βέβαιο ότι η υπόθεση θα τραβήξει ως το τέλος του έτους…
Πηγή: sdna.gr
Αργεί το Koriopolis: Μόλις πέντε συνεδριάσεις μέσα στον Ιούνιο

 Πέντε φορές θα συνεδριάσει μέσα στον Ιούνιο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση του μεγάλου σκανδάλου των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, γνωστό και ως «Koriopolis».

Συγκεκριμένα, έχουν οριστεί συνεδριάσεις για τις 7, 12, 14, 21 και 29 Ιουνίου. Στο τέλος του μήνα θα οριστούν οι συνεδριάσεις του Ιουλίου.

Η υπόθεση συνεχίζει να εξελίσσεται σε εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, καθώς στην παρούσα φάση βρισκόμαστε στην ανάγνωση των αναγνωστέων εγγράφων και λοιπών στοιχείων.

Θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, οι απολογίες των κατηγορουμένων, οι αγορεύσεις των δικηγόρων, η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας και στο τέλος η απόφαση.

Με δεδομένο ότι τον Αύγουστο τα δικαστήρια θα είναι κλειστά, όσες συνεδριάσεις και να οριστούν μέσα στον Ιούλιο, η υπόθεση θα τραβήξει σίγουρα ως το φθινόπωρο και… βάλε. Οι εκτιμήσεις πάντως λένε ότι ως το τέλος του 2017 η υπόθεση θα έχει καταλήξει. Θυμίζουμε ότι η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε στις 31/10/2016.

Διαβάστε ακόμη...