Μιλάνε όλοι μιλάει και ο Μπεργκ

Από inpaok.com: Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε σε ιστοσελίδα της Σουηδίας και είχε το θράσος να διαμαρτυρηθεί για την ποινή του.
Πηγή: inpaok.com
Μιλάνε όλοι μιλάει και ο Μπεργκ

Μάλιστα, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στον Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο χωρίς να τον κατονομάζει λέγοντας πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την φασαρία και πως έπρεπε να τιμωρηθεί πιο σκληρά από αυτόν

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ σκληρό. Εάν δείτε φωτογραφίες θα διαπιστώσετε ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ό,τι έγινε. Αυτός που το ξεκίνησε τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και εγώ με τέσσερις. Υπήρξαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Είναι άδικο και είναι κάτι πολύ σκληρό».

Βέβαια, εν μέρει ο Μπεργκ έχει δίκιο είναι άδικο που τιμωρήθηκε μόνο με τέσσερις αγωνιστικές. Ίσως η ποινή του να ήταν αρκετά επιεικής, αφού στον καβγά που ξεκίνησε μεταξύ των παικτών ξέχασε την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή και μοίραζε γροθιές σαν μποξέρ.

Και μιας και ο Σουηδός επιθετικός μίλησε για τις φωτογραφίες που όπως τονίζει αποδεικνύουν την αθωότητα του, ας μιλήσουν αυτές διότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις:

Διαβάστε ακόμη...