«Δεν με αγχώνουν από τον ΠΑΟΚ»

Από basketplus.gr : Μέχρι τις 26/5 απέσυραν την συμμετοχή τους από το επερχόμενο ντραφτ 73 παίκτες κολεγίων. Μεταξύ αυτών και ορισμένοι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ψηλών όπως ο ύψους 2.29 Σενεγαλέζος Τάκο Φολ (από το UCF), ο Ομπι Ενετσιόνια (2.08 από το Τεμπλ), ο Νιγηριανός Τζον Εγκμπούνου (2.11 από Φλόριντα).
Πηγή: basketplus.gr
«Δεν με αγχώνουν από τον ΠΑΟΚ»

Και φυσικά ο Δομινικανός Άνχελ Ντελγκάδο (2.03 από το Σίτον Χολ) με double figures στην τελευταία του χρονιά (15.3π, 13.1ρ, 2.2ας)... . Τις επόμενες μέρες και μετά το καμπ του Τρεβίζο θα ακολουθήσει και ο Αντώνης Κόνιαρης. Έχει περιθώριο μέχρι τις 12/6. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έμεινε στην early enty list μαζί με άλλους 38 Ευρωπαίους, μεταξύ των οποίων (σούπερ ταλέντα) οι Ζιν, Ντινλινκινά, Σάμανιτς, Εκόντας, Κάμπα, Σλάβισα, Μουσίντι, Κούρκους, Χάρτενσταιν, Τσάντσαρ, Γκιουβέν, Μπελιάουσκας.

Μετά από δύο χρόνια στα πιτς ο Αντώνης Κόνιαρης ήταν στα 19 του βασικός στον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη,. Ο «Δικέφαλος» το ξανάδε μόνο με τον Κώστα Βασιλειάδη (αρχές των 2000΄s) και αν αυτός στα 22 πήρε πρωτάθλημα με την Μάλαγα, ο νεαρός πόιντ μπορεί να έχει ακόμα καλύτερο μέλλον.

«Δεν νιώθω άγχος» σχολίασε στην «Α» και προσθέτει: «Δεν μου λένε κάτι αγχωτικό από τον ΠΑΟΚ, αν και καταλαβαίνω ότι να είσαι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα πλέι μέικερ σε τόσο μικρή ηλικία σε μια ομάδα, είναι μεγάλη υπόθεση» σχολιάζει ο νεαρός που έχει μπροστά του Γολγοθά. Στις 8/6 το βράδυ πάει Τρεβίζο, παίζει με παίκτες γεννημένους από το 1995 ως και το 1998, μπροστά σε σκάουτερς του ΝΒΑ αλλά και των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων, επιστρέφει 11/6 και στις 12/6 θα πρέπει να αρχίσει προετοιμασία με την Εθνική Νέων για το Εuro της Κρήτης, απόπου θα ξεμπερδέψει στις 25/7. Λίγες μέρες διακοπές και μετά... ΠΑΟΚ.

Και το ντραφτ...; Ενημερώθηκε από τον ατζέντη του ότι θα μείνει μόνο αν κάνει... όργια στο Τρεβίζο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αποσυρθεί και θα δοκιμάσει κανονικά πλέον του χρόνου και με την προϋπόθεση ότι η επόμενη σεζόν θα είναι πραγματικά η... δική του. Άλλωστε ο νεαρός δεν έχει σταματήσει καθόλου και λόγω Τρεβίζο, ακόμα και αυτές τις ημέρες ήταν στο «Παλατάκι» και δούλευε κυρίως σε δύναμη. Είναι συνειδητοποιημένος. Ένας από τους λόγους...; «Το μπάσκετ είναι πλέον η ζωή μου, δεν επένδυσα σε παράλληλες σπουδές, από αυτό που κάνω τώρα θα ζήσω και πρέπει να είμαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο» είχε πει σε συζητήσεις με δικούς του ανθρώπους ο Αντώνης Κόνιαρης.

Η ΑΤΑΚΑ

«Το μπάσκετ είναι πλέον η ζωή μου, δεν επένδυσα σε παράλληλες σπουδές, από αυτό που κάνω τώρα θα ζήσω και πρέπει να είμαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη...