Το ραντεβού και η άτυπη συμφωνία

Από paokrevolution.net : Ο Λούμπος Μίχελ οριστικοποίησε για αύριο, Τρίτη, το κρίσιμο ραντεβού με τον Βλάνταν Ιβιτς ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας τους.
Πηγή: paokrevolution.net
Το ραντεβού και η άτυπη συμφωνία

Ο Σλοβάκος που είναι θερμός υποστηρικτής της παραμονής του Ιβιτς θα είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, εφόσον ο τελευταίος δε θα είναι στο ραντεβού. Ο Σαββίδης βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να μην δώσει το «παρών».

Τα δεδομένα είναι γνωστά: οι πιθανότητες παραμονής του Ιβιτς στην ομάδα δεν είναι πολλές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει η ανατροπή. Ο Ιβιτς έχει δείξει τάσεις παραίτησης αλλά ο Μίχελ πιστεύει ότι έχοντας προηγηθεί αυτό το τριήμερο, μπορεί να παρουσιαστεί πιο συγκαταβατικός σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και μέρες ο Σλοβάκος με τον Σέρβο τεχνικό έχουν προχωρήσει σε μια συμφωνία κυρίων. Δηλαδή, μπορεί να έχει ήδη ο Μίχελ μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του Ιβιτς αλλά δεν έχει προχωρήσει με κανέναν τις συζητήσεις σε σημείο προσυμφωνίας, αφού προτεραιότητα του είναι η συνάντηση με τον Σέρβο τεχνικό που περιμένει όπως και οι συνεργάτες του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες μιλώντας σε φίλους του ΠΑΟΚ στην Γερμανία ο Σνάουτσερ εξέφρασε την ευχή να παραμείνει στην ομάδα ενώ και ο Βεσελίνοβιτς περιμένει τηλεφώνημα από τον Ιβιτς.

Διαβάστε ακόμη...