Mεταγραφικά και ραντεβού με Τσόχλα στην… ατζέντα

Από ebasket.gr : O Aπόλλων Τσόχλας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Πηγή: ebasket.gr
Mεταγραφικά και ραντεβού με Τσόχλα στην… ατζέντα

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ραντεβού με τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή για να "τρέξει" το ζήτημά του. Αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και ο ατζέντης του ο οποίος θυμίζουμε πως είχε δηλώσει στο ebasket.gr ότι "o ΠΑΟΚ θέλει, ο Απόλλωνας θέλει, άρα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία". Μάλιστα πρόσφατα ο Τσόχλας έλεγε σε άτομα του περιβάλλοντος του ότι ουσιαστικά είναι δεδομένη η παραμονή του στην ομάδα... Εκτός αυτού του θέματος, στην ασπρόμαυρη... ατζέντα είναι και τα μεταγραφικά.

Θα υπάρχει σχετική συζήτηση την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα στο τεχνικό τιμ και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με Ελληνες παίκτες να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο. Από εκεί και πέρα σχετικά με τους ξένους, ίσως "μπουν" στη λίστα οι περιπτώσεις των Αντουάν Σκοτ (έχει οψιόν ο Άρης, αν θέλει να τον "κρατήσει") και Ντέγιαν Κράβιτς (με πιο λίγες πιθανότητες αυτός, όχι ότι ο Αμερικανός έχει πολύ περισσότερες, απλώς φαίνεται να είναι μια εναλλακτική λύση στον ΠΑΟΚ, με τον Σκοτ να έχει δείξει στον Άρη ότι πέρα από καλό σουτ, είναι πολύ καλός αμυντικά ενώ να σημειωθεί πως είχε προταθεί στον "Δικέφαλο" πριν καταλήξει στους "κίτρινους).

Διαβάστε ακόμη...