Αυτή είναι η απόσταση με Γκαρά

Από paok24.com : Όλο το ρεπορτάζ για τον έμπειρο λίμπερο
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η απόσταση με Γκαρά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο βόλεϊ.

Μπορεί η ΕΣΑΠ να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τον τρόπο λειτουργίας της νέας Volleyleague (πέντε ξένοι) ωστόσο στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να κλείσουν αρκετές θέσεις από τώρα. Όπως είχαμε σημειώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του PAOK24 υπάρχει διαφορά μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Γκαρά η οποία ανέρχεται στα 5000 ευρώ.

Ο έμπειρος λίμπερο βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όπου συμμετείχε σε μια ακόμα διοργάνωση του World League.

Ο Γκαράς αναμφίβολα πρόκειται να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αν κανείς αναλογιστεί πως έχει σηκώσει τρία πρωταθλήματα με την ομάδα και αποτελεί μια από τις σημαντικές μονάδες του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια.

Ο παίκτης επέστρεψε στην Ελλάδα και μπορεί να έχει προτάσεις από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά δεν απαντάει σε καμία γιατί περιμένει τον ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι ο παίκτης, όπως έχει ξεκαθαρίσει στο PAOK24, πρώτη επιλογή του είναι ο ΠΑΟΚ και περιμένει να βρεθεί λύση όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Διαβάστε ακόμη...