Δίνει τα πάντα!

Από paok24.com : Πεισμωμένος ο Γκόμεζ να γυρίσει πιο δυνατός
Πηγή: paok24.com
Δίνει τα πάντα!

Στην επιστροφή του στο Δικέφαλο μετά το πέρασμα του από την Τουρκία ο Ερνάντο Γκόμεζ στάθηκε διπλά άτυχος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όπως θα ήθελε ο ίδιος στην κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους του ΠΑΟΚ, αφού όλοι γνώριζαν την αξία του Γκόμεζ και πόσο είχε συμβάλλει με τις εμφανίσεις του στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2014-2015.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ επένδυσε στην σταθερή αξία του Βενεζουελάνου για να αντικαταστήσει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Ρολάντο Σεπέδα, ενώ έφερε παράλληλα στην ομάδα ως backup του τον Χάρη Σακόγλου.

Ο Γκόμεζ όμως στάθηκε άτυχος. Στις 16 Οκτωβρίου 2016 υπέστη εξάρθρωση ώμου στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο "Παλατάκι" και όλοι "πάγωσαν" αφού είδαν το βασικό διαγώνιο της ομάδας να μένει off ως τις αρχές της νέας χρονιάς.

Ο Βενεζουελάνος κόντρα σε όλες τις ιατρικές εκτιμήσεις επέστρεψε και πάλι στο τάραφλεξ, με τον ΠΑΟΚ να τον περιμένει και να πορεύεται σε αυτό το διάστημα με βασικό τον Σακόγλου που τον αντικατέστησε επάξια.

Η ατυχία όμως δεν είχε τέλος. Στις αρχές του 2017 ο Γκόμεζ χτυπάει και πάλι στον ώμο κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης και πλέον η λύση του χειρουργείου ήταν αναπόφευκτη.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση του Σάσα Στάροβιτς, και ο Γκόμεζ ξεκίνησε νέο "αγώνα" προκειμένου να καταφέρει να είναι και πάλι έτοιμος τη νέα σεζόν.

Ο διαγώνιος του Δικεφάλου δεν έλειψε από το πλευρό των συμπαικτών του σε όλες τις δύσκολες στιγμές της σεζόν και πανηγύρισε μαζί τους στο τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η χαρά του ήταν εμφανής, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο θα ήθελε ο ίδιος. Εδώ και τέσσερις μήνες ακολουθεί έναν "ανηφορικό" και δύσκολο δρόμο, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Οι ώρες που περνάει στο γυμναστήριο του PAOK Sports Arena είναι ατελείωτες και ο στόχος του φυσικά είναι να επιστρέψει και πάλι δυνατός τη νέα σεζόν για να πρωταγωνιστήσει σε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά του Δικεφάλου.

Άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος "Δεν γνωρίζεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή..."

Διαβάστε ακόμη...