Μακ:«Δεν φεύγω, θα παλέψω»

Από thessports.gr: Την πρόθεση του να «παλέψει» στην Ζενίτ παρά τις φήμες που τον θέλουν στην πόρτα της εξόδου μετά την φυγή του Μιρτσέα Λουτσέσκου αποκάλυψε σε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του ο Ρόμπερτ Μακ.
Πηγή: thessports.gr
Μακ:«Δεν φεύγω, θα παλέψω»

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να προσαρμοστεί στο στυλ του νέου του προπονητή, Ρομπέρτο Μανσίνι.

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος στη Ζενίτ, παρόλο που το δεύτερο μισό της σεζόν δεν ήταν ιδανική περίοδος για εμένα. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου με προπονητή τον Λουτσέσκου και δούλευα πολύ στην προπόνηση, παλεύοντας παράλληλα για μια θέση στην ενδεκάδα. Τώρα με την έλευση του Μανσίνι, πρέπει να προσαρμοστώ, να δουλέψω σε νέο περιβάλλον, με νέους ανθρώπους και σε νέο στυλ προπονητή. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο.

Για την εθνική Σλοβακίας:

«Πέρυσι είχαμε το EURO, όπου τα ματς ήταν πολλά, ενώ φέτος έχουμε τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιστεύω ότι θα είμαι 100% έτοιμος παρόλο που το πρωτάθλημα μας τελείωσε νωρίτερα από άλλα. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια, μιας και ο δρόμος προς το Μουντιάλ είναι πιο δύσκολος από αυτόν του EURO. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...