Από τον Λίνο στον Γλύκο...

Από paok24.com: Μπορεί στο... ταμείο της κάθε σεζόν οι πρωταγωνιστές της ομάδας να είναι περισσότεροι από ένας, όμως πάντα θα υπάρχει αυτός που ξεχωρίζει στα μάτια του κοινού.
Πηγή: paok24
Από τον Λίνο στον Γλύκο...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέσπισε το θεσμό του βραβείου «Πλάτων Φορόπουλος» για πρώτη φορά τη σεζόν 2013-2014 δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας να επιλέξει τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν.

Η αρχή έγινε με τον Λίνο ο οποίος στην τελευταία του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεχωρίσει με τις μεστές εμφανίσεις του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κερδίζοντας την προτίμηση των φίλων του Δικεφάλου που έβαλαν από την πρώτη μέρα στις καρδιές του τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Η σεζόν 2014-2015 ανήκε σύμφωνα με το κοινό στον Έργκους Κάτσε. Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στα 12 του χρόνια ήρθε στον ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για ένα χρόνο δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής επέστρεψε στο Δικέφαλο και όχι μόνο καθιερώθηκε την επόμενη διετία, αλλά αναδείχτηκε και κορυφαίος, μετά από μια "γεμάτη" χρονιά με 39 συμμετοχές και 4 γκολ.

Τη σκυτάλη την επόμενη σεζόν πήρε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Με τις εμφανίσεις του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του κοινού με την σταθερή του παρουσία στην αμυντική γραμμή της ομάδας, αλλά και τις σημαντικές βοήθειες που έδωσε στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι φορώντας μάλιστα σε κάποια παιχνίδια και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στην καλύτερη του ενδεχομένως σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Γλύκος κατάφερε να αναδειχτεί πολυτιμότερος της σεζόν, σύμφωνα με την επιλογή του κόσμου της ομάδας, αλλά παράλληλα να σταθεί ιδιαίτερα άτυχος με τον τραυματισμό του λίγο πριν πέσει η αυλαία της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Με 47 συμμετοχές, 4.205 λεπτά συμμετοχής, 99 αποκρούσεις, 163 κλεψίματα και 112 επεμβάσεις γνώρισε την καθολική αναγνώριση του κόσμου του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να δακρύζει πριν από λίγες ημέρες κατά την βράβευση του στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...