Άνοιξε η όρεξη κι έχει και συνέχεια...

Από paok24.com: Ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων μηνών και αν ήταν από το ξεκίνημα της σεζόν στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε άνετα να έχει αναδειχθεί ο MVP του "Δικεφάλου".
Πηγή: paok24.com
Άνοιξε η όρεξη κι έχει και συνέχεια...

20 εμφανίσεις, 10 γκολ. Όχι κι άσχημα για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο άσο να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του στον ΠΑΟΚ και να... ανοίγει την όρεξη για ακόμη περισσότερα τη νέα χρονιά.

Γκολ με το κεφάλι, εντυπωσιακά τελειώματα, εκτελέσεις με τη μία. Ο Σέρβος έδειξε ότι είναι "killer", ξεσηκώνοντας την κερκίδα με τα γκολ του, με τον ίδιο να τα πανηγυρίζει αλά... "Ίμπρα", απολαμβάνοντας την αποθέωση της Τούμπας.

Άλλωστε όπως ανέφερε πολλάκις σε συνεντεύξεις του, κάθε παιχνίδι και κάθε γκολ για αυτόν, είναι μία ακόμη ημέρα στη δουλειά. Τι ακολουθεί; ο Πρίγιοβιτς πέτυχε τον αρχικό του στόχο, έφτασε τα 10 γκολ φέτος και ευελπιστεί πως του χρόνου θα είναι πολλά περισσότερα, ενώ δεν κρύβει πως... διψάει για τίτλους:

"Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη, είχα πει ότι στόχος μου είναι να πετύχω 10 γκολ. Το κατάφερα. Πλέον, θέλω να σημειώσω κι άλλα γκολ. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για τίτλους. Γνωρίζω πώς η ομάδα έχει λιγότερους από αυτούς που αξίζει και θέλουμε να το διορθώσουμε".

Διαβάστε ακόμη...