Στη Θεσσαλονίκη ο Τσόχλας

Από novasports.gr: Σε ουσιαστική βάση μπαίνει για τον ΠΑΟΚ το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Τσόχλα.
Πηγή: novasports.gr
Στη Θεσσαλονίκη ο Τσόχλας

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, μετά το πρώτο κομμάτι διακοπών που έκανε (σ.σ. με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας έφυγε με την οικογένειά του στην Αθήνα), οπότε και θα δρομολογηθεί η διαδικασία για την παραμονή του ή όχι στο δυναμικό του «Δικεφάλου» και για τη νέα περίοδο.

Τόσο ο Τσόχλας, όσο και οι διοικούντες την ΚΑΕ έχουν εκφραστεί θετικά προς την υπογραφή καινούργιου μεταξύ τους συμβολαίου, απομένει, ωστόσο, να διευθετηθούν οι απαιτούμενες λεπτομέρειες που θα οδηγήσουν στην ανανέωση της δέσμευσής τους.

Η εκ του σύνεγγυς επαφή με τον Τσόχλα από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δρομολογείται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν θα βρίσκεται εκ νέου στη Θεσσαλονίκη, για να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση των πλάνων για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», πρόκειται να αφιχθεί στην πόλη την Τρίτη (6/6).

Διαβάστε ακόμη...