«Σκανάρει» την ελληνική αγορά

Από paok24: Προφανώς και το θέμα του προπονητή, ήταν στην κορυφή της ατζέντας τον προηγούμενο καιρό, αλλά από τη στιγμή που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλαβε στις αρχές της εβδομάδας, ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, έχει ξεκινήσει.
Πηγή: paok24.com
«Σκανάρει» την ελληνική αγορά

Ο 42χρονος τεχνικός, αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τρίτη, ωστόσο ένα περίγραμμα των όσων θέλει, το έκανε γνωστό τόσο μέσω της παρουσίασης του, όσο και κατ’ ιδίαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Παπαθεοδώρου ποντάρει πολλά στον ελληνικό «κορμό» και παρά τις πολλές προτάσεις που έρχονται από ατζέντηδες, αυτό που απασχολεί σε πρώτη φάση, είναι η ελληνική αγορά. Το θέμα της ανανέωσης του Τσόχλα παραμένει ανοικτό, ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, το πιθανότερο είναι η συνεργασία να συνεχιστεί για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, καθώς ο ρόλος του συγκεκριμένου παίκτη στην ομάδα, δεν έχει να κάνει μόνο με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Η περίπτωση του Κασελάκη, προφανώς και είναι μία από αυτές που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του ΠΑΟΚ, με τον Παπαθεοδώρου να τον εκτιμά πολύ από την κοινή τους παρουσία, τόσο στην Κηφισιά, όσο και στην Αστάνα. Το θέμα του Πέινερς, δεν έχει παρουσιάσει κάποια ουσιαστική εξέλιξη ως τώρα, με το Λετονό να αναμένεται να κάνει μια κουβέντα με τον ατζέντη του την ερχόμενη εβδομάδα. Εφόσον, βέβαια, ο ΠΑΟΚ προχωρήσει μια περίπτωση όπως του Κασελάκη, γίνεται αντιληπτό, ότι ο Πέινερς μένει πίσω…

Με τον όρο ελληνική αγορά, δεν περιλαμβάνονται μόνο Έλληνες παίκτες, αλλά και κάποιοι ξένοι, που ήταν πέρσι στο πρωτάθλημα, τα πήγαν καλά και είναι μέσα στο οικονομικό πλαίσιο του ΠΑΟΚ. Ο Παπαθεοδώρου έχει μιλήσει για «ανάπτυξη» και για παίκτες που έχουν φιλοδοξία και κίνητρο, και τέτοιοι είναι αυτοί που αναζητεί ο ΠΑΟΚ.

Με το τέλος των πλέι οφ, είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που είναι πιθανό να απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ πιο ουσιαστικά, ενώ για την Αμερικανική αγορά, υπάρχει πάντα η… «κάβα» του τουρνουά του Πόρτσμουθ, κάτι που δε σημαίνει απαραίτητα, ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για κάποιον παίκτη που είδε φέτος από κοντά ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Ανάλογα με τα αγωνιστικά «θέλω» και τα χαρακτηριστικά που θα είναι αναγκαία, προκύπτουν και οι επιλογές από τις ΗΠΑ, με τον ΠΑΟΚ να έχει μια βάση και από τα προηγούμενα χρόνια. Μην ξεχνάμε, ότι κάπως έτσι προέκυψε και ο Κλάντον…

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, η αμερικανική αγορά πάει πιο πίσω και φυσικά λόγω του οικονομικού, καθώς όσο περνάει ο καιρός, πέφτουν και κασέ των παικτών.

Διαβάστε ακόμη...