Για τον ΠΑΟΚ… μουγγοί, για τον Ηρακλή λαλίστατοι

Από thessports.gr: Βουλευτές της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, υπέγραψαν σήμερα μία δήλωση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή, κατηγορώντας τον... Σύριζα.
Πηγή: thessports.gr
Για τον ΠΑΟΚ… μουγγοί, για τον Ηρακλή λαλίστατοι

Πρώτος – πρώτος, ο Ηρακλειδέας, Θόδωρος Καράογλου, ο οποίος πριν κάποια χρόνια είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει παράπονα σε διαιτητή και τον έβγαλαν έξω οι αστυνομικοί.

Εκτός του Καράογλου, τη δήλωση αυτή υπογράψουν ο Κώστας Γκιουλέκας, η Έλενα Ράπτη και ο Σάββας Αναστασιάδης.

Όλοι τους, βουλευτές Θεσσαλονίκης, επέλεξαν τη σιωπή, άρα την ανοχή, στις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Πριν από δύο εβδομάδες τους ζητήθηκε από τη FORZA να κάνουν μία δήλωση γι΄ αυτές τις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Να τις υποστηρίξουν, αν θέλουν. Το απέφυγαν.

Ο Καράογλου παρέπεμψε σε μια παλιότερη δήλωση, με την οποία... μάλωνε τον Σαββίδη, υπονοώντας ότι κινείται πέραν της νομιμότητας.

Ο Γκιουλέκας, στις συνεχείς κλήσεις της FORZA, διεμήνυε μέσω της γραμματείας του ότι "θα μας καλέσει αυτός". Δεν κάλεσε ποτέ.

Η Ράπτη, μας ενημέρωσε μέσω της γραμματείας της ότι... δεν έχει χρόνο! Για να ενημερωθεί και να υπογράψει μία δήλωση για τον Ηρακλή, είχε χρόνο!

Ο Αναστασιάδης, δεν θέλησε απλά να κάνει κάποιο σχόλιο.

Αυτοί είναι οι βουλευτές της ΝΔ που προσυπέγραψαν μία δήλωση υπέρ του Ηρακλή και επέλεξαν τη σιωπή στις επιθέσεις του κόμματός τους κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

1) Θεόδωρος Καράογλου Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης
2) Σάββας Αναστασιάδης Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης
3) Γιάννης Αντωνιάδης Βουλευτής Φλώρινας
4) Γιώργος Βαγιωνάς Βουλευτής Χαλκιδικής
5) Απόστολος Βεσυρόπουλος Βουλευτής Ημαθίας
6) Κωνσταντίνος Γκιουλέκας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης
7) Αναστάσιος Δημοσχάκης Βουλευτής Έβρου
8 Γεώργιος Καρασμάνης Βουλευτής Πέλλας
9) Κωνσταντίνος Κουκοδήμος Βουλευτής Πιερίας
10) Νίκος Παναγιωτόπουλος Βουλευτής Καβάλας
11) Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμη...