«Γι’ αυτό είναι μοναδικός ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Την αποτίμηση της πρώτης του χρονιάς στον ΠΑΟΚ έκανε ο Τζάλμα Κάμπος, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Πηγή: inpaok.com
«Γι’ αυτό είναι μοναδικός ο ΠΑΟΚ!»

Ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην πορεία που πραγματοποίησε ο Δικέφαλος, στην προσωπική του απόδοση, ενώ αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο INPAOK 30χρονος ποδοσφαιριστής:

Για το αν τον αφήνει η χρονιά ικανοποιημένο ή αν η ήττα από τον Παναθηναϊκό το άλλαξε αυτό: «Ήταν μια θετική σεζόν. Δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα από την αρχή. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Είχαμε έναν νεαρό προπονητή. Ήταν θετική χρονιά γιατί πήραμε και το Κύπελλο. Σίγουρα η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν μας δίνει το δικαίωμα να βρεθούμε στο Champions League, όμως η προσπάθεια που κάναμε και το γεγονός ότι παλέψαμε μέχρι το τελευταίο ματς κάνει την χρονιά πετυχημένη».

Για την δική του απόδοση: «Νομίζω την απόδοση μου την ξέρετε και την έχετε κριτικάρει. Ελπίζω του χρόνου να είμαι καλύτερος και να γράψω καλύτερα... νούμερα και να έχω λιγότερους τραυματισμούς. Αυτή είναι η ευχή μου για την επόμενη σεζόν».

Για το πώς νιώθει μετά από την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος. Είμαι ευχαριστημένος με την πόλη, με τους οπαδούς, με τον σύλλογο. Η ομάδα πηγαίνει στον σωστό δρόμο. Έκανα την σωστή επιλογή να έρθω στον ΠΑΟΚ. Από την αρχή είπα ότι θέλω αυτόν τον σύλλογο και το πρότζεκτ που έχει και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ».

Για τι έκανε τον ΠΑΟΚ μοναδικό σε σχέση με τους άλλους συλλόγους που αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια: «Το πάθος των οπαδών είναι διαφορετικό. Όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει όλοι έχουν να πουν κάτι για την ομάδα και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, κατάλαβα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ».

Για το αν θα μπορούσε να έχει περισσότερα γκολ: «Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Αλλά όπως είπα και όταν ήρθα, δεν έχει να κάνει με το αν θα σκοράρω εγώ, αλλά με το να νικάει η ομάδα. Όταν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο αυτό είναι καλό για μένα».

Για την ατυχία με τον τραυματισμό που του στερεί τη συμμετοχή στην εθνική Ανγκόλας: «H εθνική Ανγκόλας είναι μια ομάδα που αισθάνομαι άνετα. Έπρεπε να πάω και νωρίτερα. Με κάλεσαν τώρα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω, όχι γιατί είναι η επιθυμία μου, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν να τους αποφύγουν, αλλά αυτή είναι η ζωή μας».

Διαβάστε ακόμη...