Επιστρέφουν οι δανεικοί

Από inpaok.com:Μπορεί στον ΠΑΟΚ να απομένει ακόμα ένα ματς –που θα κρίνει τους στόχους μια σεζόν- για την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του
Πηγή: inpaok.com
Επιστρέφουν οι δανεικοί

Δικεφάλου, ωστόσο αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», που ολοκλήρωσαν τους δανεισμούς τους και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Τάσος Δημητριάδης, Κρίστιαν Κούστα και Κρίστι Κιόσε, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους σε Ανόρθωση, Ομόνοια και Ζέμπλιν αντίστοιχα και βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Τέρι Αντώνης –απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κέρκυρα- , που ολοκλήρωσε τον δανεισμό στους Γουέστερν Σίδνεϊ, ενώ εδώ και καιρό στιγμές ξεκούρασης απολαμβάνουν και ο Ζάιρο με τον Νίκο Κοροβέση, που τελείωσαν τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά τους νεαρούς του ΠΑΟΚ, που έχουν παραχωρηθεί σε ομάδες τις Football League, έχουν ακόμα δύο αγωνιστικές, για την λήξη των υποχρεώσεων τους και την επιστροφή τους στο γήπεδο της Τούμπας.

Η επιστροφή των δανεικών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις, αναφορικά με το μέλλον τους, με τους Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς, να παίρνουν αποφάσεις για το ποιοι θα συνεχίσουν την νέα σεζόν στους «ασπρόμαυρους» και για το ποιοι θα πάρουν ξανά τον δρόμο του δανεισμού.

Διαβάστε ακόμη...