4 του ΠΑΟΚ στην Εθνική Νέων του Πόλο

Απο pisina.net : Η ανάληψη των καθηκόντων στην Εθνική νέων ανδρών από τον Τεό Λοράντο – που πριν λίγο ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ – είναι οριστική.
Πηγή: pisina.net
4 του ΠΑΟΚ στην Εθνική Νέων του Πόλο

Με δεδομένο ότι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου ξεκινάει σύντομα ((5-13/8)), ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΝΟ Βουλιαγμένης, έχει αρχίσει τον σχεδιασμό του.

Oι παίκτες που έχει καλέσει ο Τεό Λοράντος είναι οι εξής:

Νίκος Δελαγραμμάτικας, Δημήτρης Κουρούβανης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κώστας Κάκαρης, Νίκος Γαρδίκας, Χαράλαμπος Τρούλος (Παλαιό Φάληρο), Γρηγόρης Καπετανάκης (Παναθηναϊκός), Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης (ΝΟ Χίου), Δημήτρης Νικολαΐδης, Ξενοφών Σιορδίλης, Νικόλαος Τσολακούδης, Παύλος Μουρατίδης (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Λιαπάκης (Υδραϊκός), Αδαμάντιος Μάντης, Νικόλαος Παπασηφάκης, Γρηγόρης Γιαννόπουλος (ΑΝΟ Γλυφάδας), Οδυσσέας Μασμανίδης (Μπέρκλεϊ).

Επίσης, στο σχεδιασμό περιλαμβάνονται και οι Μανώλης Ζερδεβάς (ΝΟ Βουλιαγμένης), Δημήτρης Σκουμπάκης και Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΑΝΟ Γλυφάδας), που προπονούνται με την Εθνική Ανδρών ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (15-29 Ιουλίου).

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη 1μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΑΝΟ Γλυφάδας ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη (6/6) στο ίδιο κολυμβητήριο.

Παράλληλα από την ΚΟΕ έγινε γνωστό πως προπονητές των ομάδων παίδων και κορασίδων θα είναι οι Νίκος Βενετόπουλος και Τάσος (Γάτος) Παπαναστασίου, οι οποίοι θα οδηγήσουν τις ομάδες στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Επιπλέον γίνεται προσπάθεια η Εθνική παίδων να λάβει μέρος στο φημισμένο τουρνουά «Ντάρκο Τσούκιτς» που θα λάβει χώρα – όπως κάθε χρόνο – στο Βελιγράδι. Ήδη 15 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη...