Ιστορικό ρεκόρ για Όλσεν

Απο novasports.gr : Ο Ρόμπιν Όλσεν μπορεί να μην «έπιασε» στον ΠΑΟΚ, όμως έκανε καταπληκτική σεζόν με την φανέλα της Κοπεγχάγης.
Πηγή: novasports.gr
Ιστορικό ρεκόρ για Όλσεν

Ο Σουηδός γκολκίπερ που είχε μετακομίσει από την Θεσσαλονίκη στην ομάδα της Δανίας το 2016 αρχικά ως δανεικός, έκανε ένα ιστορικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε, καθώς κράτησε την εστία του ανέπαφη σε 19 από τα 33 παιχνίδια που συμμετείχε, καταρρίποντας την προηγούμενη επίδοση με 18.

Ο Όλσεν κατέκτησε με την Κοπεγχάγη το νταμπλ, ενώ συμμετείχε σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, σε μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν.

Μιλώντας στην σουηδική Sportbladet, ο Όλσεν τόνισε ότι τώρα θα ήθελε μεταγραφή σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα λέγοντας: «Στον ΠΑΟΚ δεν ένιωθα ότι ήμουν ο βασικός τερματοφύλακας, εκεί μπορούσε να γίνει οτιδήποτε. Μπορούσα να καθίσω στον πάγκο, ακόμα και ο αρχηγός μπορεί να ήταν αναπληρωματικός. Υπήρχαν πολλές αλλαγές και καμία συνέχεια. Η σύντροφός μου είχε γυρίσει στην Σουηδία γιατί ήταν έγκυος. Περνούσαν πολλά από το μυαλό μου όταν ήμουν μόνος εκεί. Βλέπω την εμπειρία μου όμως στην Ελλάδα ως θετική. Πέρασα δύσκολα όμως έμεινα όρθιος και στην Κοπεγχάγη έδειξα τι μπορώ να κάνω».

Διαβάστε ακόμη...