Στον… πάγο όλα λόγω «τελικού»

Απο paok24.com : Τις τελευταίες εβδομάδες η ατζέντα του Λούμπος Μίχελ είναι ασφυκτικά γεμάτη.
Πηγή: paok24.com
Στον… πάγο όλα λόγω «τελικού»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ασχολείται σε επίπεδο προεργασίας με θέματα που αφορούν τη σχηματοποίηση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας κάνει τις πρώτες επαφές.

Παρότι και για αυτή την εβδομάδα υπήρχαν από τη Δευτέρα σημαντικά προγραμματισμένα «ραντεβού» η κρισιμότητα του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό με φόντο την κατάληξη της 1ης θέσης έχει βάλει όλα τα υπόλοιπα ζητήματα του αγωνιστικού τμήματος σε δεύτερη μοίρα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει ζητήσει να πέσει όλο το βάρος στην προσπάθεια να πάρει σήμερα ο «Δικέφαλος» τη νίκη για να κλείσει επιτυχημένα τη φετινή σεζόν, έχοντας μπροστά του για ακόμα ένα καλοκαίρι μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, όπως αυτή της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά για τον ΠΑΟΚ σήμερα και «κλειδώσει» την πρωτιά, το μόνο σίγουρο είναι πως από αύριο το πρόγραμμα του Μίχελ θα είναι και πάλι πολύ επιβαρυμένο με τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν το «ασπρόμαυρο» ρόστερ εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση να είναι αρκετά.

Διαβάστε ακόμη...