Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει και «ενοχλεί»!

Απο inpaok.com : Τις τελευταίες ημέρες κεντρικό θέμα στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ είναι η δημιουργία ή όχι της Pre League με το θέμα να «καίει» έμμεσα και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει και «ενοχλεί»!

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα είναι μια νέα κατηγορία ανάμεσα στην Α2 και την Α1. Αυτό σημαίνει πως αν τελικά διοργανωθεί και ο Δικέφαλος εξασφαλίσει την άνοδο από την Α2 δεν θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία.

Στο θέμα της Pre League, αυτή τη στιγμή, η χώρα έχει χωριστεί στη μέση καθώς οι ομάδες του Νότου είναι θετικές ενώ αυτές του Βορρά αρνητικές. Οι λόγοι είναι σχεδόν αποκλειστικά οικονομικοί.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή προς την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) από επτά σωματεία που θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη νέα αυτή κατηγορία:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν συζητήσεων και επαφών που είχαν οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων της Α2 Γυναικών για το θέμα της Pre League Γυναικών διαπιστώθηκαν τα εξής:

– Τεράστιο και δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος μεταφέρεται για ακόμη μια φορά στις ομάδες, το οποίο υπονομεύει την ύπαρξη τους.

– Δεν εξασφαλίζεται η ανάπτυξη του αθλήματος, αφού λόγω των περισσότερων και μεγάλης χρονικής διάρκειας μετακινήσεων δυσχεραίνεται η συμμετοχή αθλητριών των αναπτυξιακών τμημάτων.

– Λόγω της οικονομικής κρίσης, το πρόβλημα της εξεύρεσης επιπλέον πόρων είναι πλέον άλυτο.
Για τους παραπάνω λόγους είναι φανερό ότι δεν είναι δυνατή η συμμετοχή μας στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Τα σωματεία

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑΣ
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣ ΑΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Διαβάστε ακόμη...