«Παγκόσμιο φαινόμενο ο Κλάους…»

Από arenafm.gr: Μιχάλης Ιορδανίδης, ομοσπονδιακός τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με το αυριανό(31-5), τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ του «δικεφάλου» κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: arenafm.gr
«Παγκόσμιο φαινόμενο ο Κλάους…»

Σχολίασε τις μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη αλλά και το που χρειάζεται ενίσχυση ,αλλά αναφέρθηκε και στο... φαινόμενο Κλάους Αθανασιάδη.

Όσα είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης στον ArenaFM 89.4:

«Ο ΠΑΟΚ με νίκη αύριο θα κλείσει μια επιτυχημένη χρονιά. Κατάφερε να πάρει το κύπελλο αλλά και την δεύτερη θέση. Πρέπει όμως να κερδίσει το αυριανό παιχνίδι, γιατί αν δεν το κάνει και κερδίσει η ΑΕΚ, θα έχει πρόβλημα. Πρόβλημα θα έχει και αν υπάρχει απόφαση , αφαίρεσης βαθμών για τα όσα έγιναν στον τελικό με την ΑΕΚ. Το πρόβλημα είναι ότι τα πλέι οφ παίζονται στα δικαστήρια και στα διαιτητικά. Είναι κρίμα αυτό που βλέπουμε».

Αναφορικά με την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς: «Είναι πλήρως επιτυχημένη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε τον Γενάρη, καθιερώθηκε γρήγορα και πέτυχε πολύ σημαντικά γκολ που έδωσαν αρκετούς βαθμούς στον ΠΑΟΚ».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις υπόλοιπες μεταγραφές: «Και ο Ενρίκε αλλά και ο Ουάρντα προσέφεραν στον ΠΑΟΚ. Γενικότερα τον Γενάτη έκαναν πολύ καλές μεταγραφές. Ο Ενρίκε είναι γρήγορος, έχει πολλές δυνατότητες και έχει βάλει ωραία γκολ, αλλά πρέπει να μην έχει τόσα πολλά νεύρα. Και οι δυο μπήκαν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και κατάλαβαν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι μετά και την προετοιμασία που θα κάνουν το καλοκαίρι, θα μπουν περισσότερο μέσα στην ομάδα και θα προσφέρουν περισσότερα».

Που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ;

«Θεωρώ ότι χρειάζεται ένα αριστερό μπακ, ο Λέοβατς είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά έχουμε δει πολύ καλύτερους παίκτες τα τελευταία χρόνια. Στην μεσαία γραμμή χρειαζόμαστε κάποιον που να έχει μεγαλύτερη συμβολή στο επιθετικό κομμάτι. Θα χρειαστεί σίγουρα ένας πλάγιος και σίγουρα ένας τερματοφύλακας».

Αναφορικά με τον Κλάους: Έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ, γεννήθηκε και ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και κάθε χρόνια έβγαινε πρώτος σκόρερ. Αυτό που έγινε φέτος είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Η άποψη μου είναι ότι θα μείνει και θα τελειώσει εδώ την καριέρα του, έχει δεθεί πάρα πολύ με την ομάδα και θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα του δοθεί και ένα πόστο».

Διαβάστε ακόμη...