Η απάντηση του Τέλη Ζουρνατζίδη!

Από Basketplus: Ο team manager του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, απάντησε μέσω Facebook στον δημοσιογράφο Κώστα Χαλβατσιώτη για όσα έγραψε χθες μετά την απομάκρυνση του Σούλη Μαρκόπουλου από τον "Δικέφαλο".
Πηγή: basketplus.gr
Η απάντηση του Τέλη Ζουρνατζίδη!

Έγραψε ο Ζουρνατζίδης

"Το παρακάτω κείμενο είναι η απάντηση μου στο σχόλιο του Κώστα Χαλβατσιώτη. Θεώρησε καλό να το σβήσει !!!! Είμαι υποχρεωμένος λοιπόν να το κοινοποιήσω εδώ.

<<φίλε>> Κώστα.


Ξέρω πως κανένα παραμύθι δεν είναι συναρπαστικό αν δεν υπάρχουν δράκοι και τέρατα. Έτσι λοιπόν και συ σε μια ιστορία εξαιρετικής συνεργασίας που κράτησε 8 χρόνια θέλησες στο τέλος να ανακαλύψεις τους καλούς και τους κακούς. Ίσως η συγγενική σου σχέση με τον κόουτς (η κουμπαριά είναι ύψιστης αξίας συγγενική σχέση μιας και είναι κατ’ επιλογή και όχι κατ’ ανάγκη ) και ή αγάπη που του έχεις, ίσως η <<άρρωστη αγάπη>> που έχεις για τον ΠΑΟΚ που σε έχει οδηγήσει στο παρελθόν σε παρόμοιες εκρήξεις , σε οδήγησαν και τώρα να γράψεις το παραπάνω κείμενο. Τον αδικείς <<φίλε>> Κώστα όμως τον κόουτς.

Γιατί, εξήγησε μου πως είναι δυνατόν ένας σοβαρός, ακέραιος και εξαιρετικός επαγγελματίας ,όπως είναι ο Σούλης να ανέχεται όλα αυτά τα χρόνια την φρικτή και καταδυναστευτική συμπεριφορά των βασικών συνεργατών του όπως την περιγράφεις ;;;;; Για εξήγησε μου <<φίλε>> Κώστα πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπός της μπασκετικής ποιότητας του Σούλη να ανέχεται να γίνονται όλα κόντρα στην προπονητική του φιλοσοφία (όπως περιγράφεις ) και να τα δέχεται ;;;;;

Μήπως επίσης μπορείς να μου πεις <<φίλε >> Κώστα αφού μίλησες για ψήφους, με τις ψήφους ποιον ανθρώπων ο κόουτς παρέμεινε στην ομάδα όταν τέθηκε θέμα αποχώρηση του μεσούσης της περιόδου πριν κάποια χρόνια;;;; Μήπως επίσης μπορείς να μου πεις <<φίλε >> Κώστα με ποιου εισήγηση δόθηκε συμβόλαιο 5ετών στον κόουτς και μάλιστα με όρους που του έδιναν την δυνατότητα να φύγει ελεύθερα στο τέλος κάθε περιόδου αλλά του έδιναν και την πλήρη και συνολική αποζημίωση του συμβολαίου εάν διακόπτονταν με απόφαση της ομάδας ;;;;;

Θα μπορούσα να θέτω ασταμάτητα ερωτήματα σε όλα τα επίπεδα γιατί τα χρόνια είναι πολλά και λάθη γίνανε απ όλους. Έγιναν όμως και πάρα πολλά καλά απ όλους όσους δούλεψαν και κράτησαν όρθια την ομάδα. Προπονητές, παίκτες, γυμναστές , φυσιοθεραπευτές , φροντιστές. Αυτοί είναι και οι μόνοι που μπορούν να εκτιμήσουν τον τρόπο που στηρίχθηκε ο κόουτς Μαρκόπουλος στον ΠΑΟΚ. Ότι και να γίνει κανένας από μας δεν πρόκειται να πει άσχημη κουβέντα για τον Σούλη. Όχι γιατί δεν έκανε λάθη.

Απλά γιατί είναι απαράβατος όρος πως όποιος δουλεύει στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ στηρίζει με όλη τη δύναμή του τον προπονητή της ομάδας. Αυτό έγινε με τον προηγούμενο αυτό θα γίνει και με τον επόμενο.

Συνέχισε λοιπόν << φίλε >> Κώστα να φοράς την κόκκινη γραβάτα σου και να υποστηρίζεις με όλη την ψυχή σου τους εκπροσώπους της χώρας μας στις μεγάλες διοργανώσεις και ίσως όταν θα φτάσουμε και εμείς σ αυτό το επίπεδο ξαναβάλεις την ασπρόμαυρη και κάνεις και για μας το ίδιο".

Διαβάστε ακόμη...