Εκδικάστηκαν η προσφυγές

Από inpaok: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την ακύρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας, λόγω της εκκρεμοδικίας αναφορικά με τα επεισόδια που φέρεται να έχουν συμβεί στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς και με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» απειλούνται με αφαίρεση βαθμών.
Πηγή: inpaok.com
Εκδικάστηκαν η προσφυγές

Η πλευρά του ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Λάμπρο Μπίρδα, ο Ολυμπιακός (που έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση ώστε να μην υπάρξει ανατροπή της απόφασης της Super League) από τον Αργύρη Λίβα και η Super League από τον Γιάννη Οικονομάκη.

Από το προεδρείο του Διαιτητικού Δικαστηρίου, τονίστηκε ότι φέρουν την ευθύνη έκδοσης της απόφασης και δεν πρόκειται να λογαριάσουν ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτής, ωστόσο δεν γνωστοποίησαν το πότε θα αποφασίσουν.

Νωρίτερα, είχε εκδικαστεί η προσφυγή του Παναθηναϊκού για τη μείωση της ποινής του Μάρκους Μπεργκ από 4 σε 3 αγωνιστικές, υπόθεση για την οποία έχει παρέμβει και ο ΠΑΟΚ, και η απόφαση αναμένεται άμεσα.
O δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας ανέφερε ότι η ομάδα του παρεμβαίνει υπέρ της απόφασης για επιβολή ποινής 3+1 αγωνιστικών στον Μπεργκ, καθώς έχει έννομο άμεσο συμφέρον λόγω της κρίσιμης αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των Play Offs.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης, είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρέμβει και το θεωρεί κάτι απαράδεκτο, ενώ γενικότερα η ιστορία με τις πρόσθετες παρεμβάσεις συλλόγων σε άλλες υποθέσεις οδηγεί σε οξύτητα.

Ανέφερε επίσης ότι η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε υπόψιν της στοιχεία που δεν θα έπρεπε να «μετρήσει» (οπτικοακουστικό υλικό) προκειμένου να απορρίψει την έφεση των Πράσινων και ότι εκδόθηκε μια απαράδεκτη απόφαση με υπερβάλλοντα ζήλο από την Πειθαρχική Επιτροπή, καθώς οι δικαστές της ανέτρεψαν τους κανονισμούς και αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Μάρκους Μπεργκ με κόκκινη κάρτα και 3+1 αγωνιστικές.

Διαβάστε ακόμη...