Εκδικάστηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ

Από paok24: Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, καθώς υπάρχει εκκρεμοδικία αναφορικά με τα επεισόδια που έχουν συμβεί στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου Ολυμπιακός-Πλατανιάς.
Πηγή: paok24.com
Εκδικάστηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Οικονομάκης που εκπροσώπησε την Σούπερ Λιγκ, είπε: «Υπάρχει ένσταση αναρμοδιότητας καθώς η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είναι αρμόδια για τις Ενώσεις, αλλά όχι για το ΔΣ της Superleague. Ο ΚΑΠ ορίζει ρητά ποιες είναι οι προσφυγές ή ενστάσεις που μπορούν να προσβάλλουν την επικύρωση τη βαθμολογία. Εδώ δεν εκκρεμούσε κάτι, υπήρχε μόνο μια υπόνοια. Αν γίνει δεκτή η ένσταση του ΠΑΟΚ, τότε ακυρώνοντας την επικύρωση τα παιχνίδια των play-off εiναι εκτός νομιμότητας».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ ζήτησε το αυτονόητο στο ΔΣ της Λίγκας. Εμείς ζητήσαμε και ζητάμε να μπει ο αυτονόητος αστερίσκος καθώς οποιαδήποτε απόφαση δικαιοδοτικού οργάνου σημαίνει ότι δεν θα εκτελεστεί».

Παράλληλα την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Αργύρης Λιβας, ο οποίος ανέφερε: «Είναι εμπρόθεσμη γιατί από την ώρα που μας έγινε γνωστή η ένσταση του ΠΑΟΚ καταθέσαμε τη πρόσθετη παρέμβαση. Δεν πρέπει να εφαρμόσετε το αυτονόητο όπως λέει ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να εφαρμόσετε τους κανονισμούς».

Τέλος ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου, είπε ότι: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι συνέπειες, εμείς αναλαμβάνουμε το βάρος να εκδώσουμε απόφαση».

Το προεδρείο δεσμεύτηκε να εκδώσει απόφαση το συντομότερο δυνατόν, ενώ αυτό που πρέπει να τονιστεί και είναι σημαντικό είναι πως ότι επί της διαδικασίας έκανε ένσταση η Σούπερ Λιγκ, θεωρώντας αναρμόδιο το διαιτητικό δικαστήριο να αποφασίσει.

Διαβάστε ακόμη...