Γιατί επιμένουν οι Ουκρανοί για ΠΑΟΚ και Χατσερίντι

Από metrosport.gr : Είναι πολλά τα δημοσιεύματα, εδώ και χρόνια, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον απόκτησης του διεθνή Ουκρανού αμυντικού, γιατί εντάθηκαν εσχάτως...
Πηγή: metrosport.gr
Γιατί επιμένουν οι Ουκρανοί για ΠΑΟΚ και Χατσερίντι

Ο Εβγέν Χατσερίντι ή Ευγένιος Χατσερίδης αν θέλουμε να τον... ελληνοποιήσουμε αποτελεί συχνά - πυκνά στόχο του ΠΑΟΚ. Τα σχετικά δημοσιεύματα, μάλιστα, από την Ουκρανία αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα και υπάρχει λόγος...

Στα 29 του χρόνια ο εξαιρετικός αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου δείχνει έτοιμος να αποχαιρετήσει την ουκρανική ομάδα αναζητώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Άλλωστε το κλίμα δεν ήταν φέτος το καλύτερο για τον ίδιο.

Ο Χατσερίντι ήρθε σε προστριβή με τον προπονητή του Σεργκέι Ρεμπρόφ και έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, κάτι που τον προβλημάτισε για το μέλλον του. Οι Ουκρανοί θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του αν και έχει πολλές επιλογές και προτάσεις λόγω ενός πολύ σοβαρού λόγου πέραν φυσικά ότι γνωρίζει τον Σάχοφ και θα ήταν πιο εύκολη η προσαρμογή του.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς ο πατέρας του που είναι ποντιακής καταγωγής, μένει εδώ και κάποιο διάστημα στην Ελλάδα και θα ήθελε να δει τον γιο του να αγωνίζεται σ' αυτή.

Βέβαια για την απόκτηση του Χατσερίντι, θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αν τελικά στον ΠΑΟΚ αποφασίσουν να τον διεκδικήσουν.

Διαβάστε ακόμη...