Αποφασισμένος για την πρωτιά

Από novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την εκτός έδρας ήττα 1-0 από την ΑΕΚ και στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλει τη νίκη, για να τερματίσει στην πρώτη θέση των play off.
Πηγή: novasports.gr
Αποφασισμένος για την πρωτιά

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την εκτός έδρας ήττα 1-0 από την ΑΕΚ και στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλει τη νίκη, για να τερματίσει στην πρώτη θέση των play off. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ξέρει πως δεν υπάρχει πλέον περιθώρια για απώλειες, αφού σε περίπτωση που η ΑΕΚ κερδίσει στη Νέα Σμύρνη, τότε θα πάρει αυτή το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» προβλημάτισαν με την εικόνα τους στο ματς της Κυριακής με την Ένωση. Ο Βλάνταν Ίβιτς εμφανίστηκε προβληματισμένος με την απόδοση των παικτών του και θέλει βελτίωση στο ματς με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καταφέρουν οι παίκτες του να πετύχουν τον στόχο της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα. Επίσης, προβληματισμό προκαλεί στον ΠΑΟΚ και η επιθετική συγκομιδή της ομάδας στα play off, καθώς σε τέσσερα ματς, οι «ασπρόμαυροι» έχουν σημειώσει δυο γκολ, στα δυο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Ίβιτς δεν υπολογίζει για το ματς της Τετάρτης στους Μαλεζά, Μάτος, Μυστακίδη, Βαρέλα και Γλύκο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα δώσει το «παρών» ο Κάμπος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την Αθήνα. Τέλος, εντός της ημέρας οι «ασπρόμαυροι» αναμένουν και την απόφαση για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος διεκόπη. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν πως θα τους καταχωρηθεί το ματς με 3-0, ενώ θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών στους «πράσινους».

Διαβάστε ακόμη...