Επτά απορίες, πριν στρωθώ στον καναπέ (...επεισόδιο 1 από 3)

Από sdna: Ο Νίκος Τζαντζαράς ετοιμάζεται να παρακολουθήσει το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και καταθέτει τις τελευταίες του σκέψεις πριν από τη σέντρα στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sdna.gr
Επτά απορίες, πριν στρωθώ στον καναπέ (...επεισόδιο 1 από 3)

 Σχεδιάζοντας την παρακολούθηση του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ από την τηλεόραση, αποφάσισα σήμερα να... χτυπήσω τρεις φορές: Μία τώρα, μία στο ημίχρονο και μια στο τέλος, παρακολουθώντας και σχολιάζοντας ουσιαστικά παρέα με όλους, το ματς που πριν τη σέντρα, μοιάζει πιθανό να κρίνει την πρωτιά στο μίνι επιπρόσθετο πρωτάθλημα. Αρχικώς, απορίες λοιπόν:

Πόσο άδειο θα μοιάζει το ΟΑΚΑ; Πόσοι οπαδοί της ΑΕΚ και φίλοι του ποδοσφαίρου θα αποδειχθεί πως έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν; Πόσο πιο χαμηλά εισπρακτικά θα κινηθεί αυτή η έρμη η διοργάνωση των playoff;

Σε τίνος εκ των δύο δικεφάλων το κορμί, τα σημάδια της καταπόνησης θα είναι εντονότερα; Για τον ΠΑΟΚ είναι το επίσημο παιχνίδι Νο 57 (!) στη σεζόν. Μιλά το βάθος, η διαχείριση, το σθένος – πολλά.

Το κίνητρο "δε χάνω – καθαρίζω", θα αποδειχθεί αρκετά ισχυρό για τον ΠΑΟΚ; Με τους άτυπους και λίγο... αυθαίρετους πειθαρχικούς προϋπολογισμούς όλων, αποφεύγοντας την ήττα, "καθαρίζει" από σήμερα.

Η περίφημη... "κατάρα του ΟΑΚΑ" για τον ΠΑΟΚ, πόσο μέλλον έχει ακόμη;

Ο Χαρίσης, έχει ενέργεια και συγκέντρωση, για να "διαμαρτυρηθεί" μεσ' στο γήπεδο για περισσότερο χρόνο και προσοχή, που φέτος δεν κατάφερε να βρει;

Γίνεται να ολοκληρώσει μια σεζόν ο Κλάους δίχως έστω ένα ρημάδι γκολ στο πρωτάθλημα;

Πως θα λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Γλύκο; Οι δύο εκτός έδρας αγώνες που αναγκάστηκε να δώσει χωρίς τον Βολιώτη για το πρωτάθλημα ήταν τα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0 και Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-2.

Θα τα ξαναπούμε στην ανάπαυλα...

Διαβάστε ακόμη...