Με ξεκάθαρο στόχο στο ΟΑΚΑ

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε λίγες ώρες (20:30) στην προτελευταία στροφή των πλέι οφ, που μπορεί να κρίνει πολλά...
Πηγή: paok24.com
Με ξεκάθαρο στόχο στο ΟΑΚΑ

Σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται πολύ, ο "Δικέφαλος" θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς έτσι όπως έχει η κατάσταση δεν έχει κριθεί τίποτα στο μίνι πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα του.

Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα για τον Βλάνταν Ίβιτς δεν είναι λίγα, με τον Σέρβο τεχνικό να μην έχει στη διάθεση του τους Γλύκο, Κάτσε, Ουάρντα, Σάκχοφ, Μυστακίδη και Βαρέλα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δοκίμασε πολλά πρόσωπα τις προηγούμενες ημέρες και ένα που τα σχήματα που δούλεψε ήταν το 4-3-3 με τους Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά και Λέοβατς στην άμυνα, τους Κάνιας, Τσίμιροτ και Χαρίση στο κέντρο και τους Κάμπος, Μπίσεσβαρ και Αθανασιάδη στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς κάποιο απρόοπτο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να παίρνει 19 παίκτες στην αποστολή, που είναι οι εξής:

Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Μεληκιώτης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ραδιοφωνικά από τον Libero107.4 και φυσικά διαδικτυακά μέσα από το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...