«Στροφή» στη Γαλλία

Από paok24: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να είναι κοντά σε δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα και δείχνει να επιμένει γαλλικά και για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Πηγή: paok24.com
«Στροφή» στη Γαλλία

Λεβέκ και Εντόι βρίσκονται προ των πυλών της Τούμπας και μετά τον «Γάλλο» Ενρίκε, που κατέφτασε τον Γενάρη, αναμένεται να ενισχύσουν την παροικία των «τρικολόρ» στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που διαφαίνεται ξεκάθαρα είναι πως ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ δείχνουν να εμπιστεύονται τη γαλλική αγορά, κάτι που σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Στο «Σαμπιονά» οι παίκτες που αγωνίζονται είναι υψηλού επιπέδου, και ακόμα όσοι δεν παίζουν στην αφρόκρεμα των γαλλικών ομάδων, μπορούν εύκολα να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα αθλητικά προσόντα και η τακτική παιδεία που διαθέτουν είναι τα στοιχεία τους που ξεχωρίζουν, γι’αυτό και η Γαλλία είναι από τις πρώτες χώρες σε εξαγωγές ποδοσφαιριστών παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του ποδοσφαιρικού παρατηρητηρίου του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Μελετών (CIES), τη φετινή χρονιά η Γαλλία βρέθηκε στη 2η θέση σε εξαγωγή ποδοσφαιριστών με 781 παίκτες (πολλοί από αυτούς κατάγονται από τις αφρικανικές χώρες), πίσω μόνο από τη Βραζιλία.

Διαβάστε ακόμη...