Ψέματα για Ιβάν και KAE ΠΑΟΚ!

Από inpaok: Με αφορμή την απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Μαρκόπουλο ύστερα από εννέα χρόνια κοινής πορείας, είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο μπάσκετ του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Ψέματα για Ιβάν και KAE ΠΑΟΚ!

Πριν από λίγο, ξεκαθαρίσαμε πως η απόφαση για τον «χωρισμό» με τον 68χρονο κόουτς και την συμφωνία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου ανήκει αποκλειστικά στον Μπάνε Πρέλεβιτς και στα υπόλοιπα μέλη της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ και της ομάδας (διαβάστε εδώ).

Επιπλέον, ψευδείς είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ξανά και κάνουν λόγο για εμπλοκή του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα διοικητικά του μπασκετικού τμήματος.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό, είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται διπλά στην προσπάθεια των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εκτιμά και στηρίζει την δουλειά τους και συνεχίζει να βοηθάει, όποτε υπάρξει ανάγκη κι είναι πάντα διατεθειμένος να συνεισφέρει στις καθημερινές ανάγκες.

Κάτι παραπάνω, όμως για την ώρα δεν υπάρχει, άλλωστε κι ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μιλώντας πρόσφατα στη Νέα Υόρκη στους φίλους του ΠΑΟΚ που ήθελαν να πληροφορηθούν για το τι πραγματικά ισχύει…

Διαβάστε ακόμη...