Κοντά σε Ολυμπιακό ο Ανδρεάδης, έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Πελεκούδας

Από sdna.gr : Τα «ασπρόμαυρα» αναμένεται να προβάρει ο Παναγιώτης Πελεκούδας, την ώρα που θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Ανδρέας Ανδρεάδης, ο οποίος θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Κοντά σε Ολυμπιακό ο Ανδρεάδης, έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Πελεκούδας

Μπορεί αυτή την ώρα να μην έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα γίνει στη νέα σεζόν στην Volley League (χορηγία ΟΠΑΠ, τηλεόραση, αριθμός ξένων), ωστόσο οι ομάδες έχουν ξεκινήσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από το ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Ανδρέας Ανδρεάδης και μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά.

Και αυτό διότι ο παίκτης φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει δίπλα στην οικογένεια του η οποία μένει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Μάλιστα, ο παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή στον Ολυμπιακό (είχε παίξει εκεί την τριετία 2009-2012), όπου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Την ίδια ώρα όμως, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επόμενη κίνηση του, η οποία ακούει στο όνομα του Παναγιώτη Πελεκούδα. Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού ήταν από τους διακριθέντες της φετινής σεζόν και είναι έτοιμος να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Ο έμπειρος αθλητής κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ε.Α. Πατρών, Παναχαϊκή, Λαμία, Ηρακλή (νταμπλ το 2012), Ραβέννα, Φοίνικα Σύρου, Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό.

Διαβάστε ακόμη...