Το σκεπτικό του χωρισμού

Από inpaok.com : Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση-βόμβα, ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ύστερα από μία σπουδαία διαδρομή οκτώ χρόνων
Πηγή: inpaok.com
Το σκεπτικό του χωρισμού

Η απόφαση να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον 68χρονο κόουτς ανήκει στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ. Συγκεκριμένα, μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν την αλλαγή σελίδας και την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα, μετά από μία μεγάλη περίοδο (2009-2017), κατά την οποία ο Σούλης Μαρκόπουλος βρέθηκε στο τιμόνι του Δικεφάλου.

Οι δύο πλευρές τίμησαν και με το παραπάνω την συνεργασία τους, εργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο για να κρατήσουν ψηλά το πρεστίζ του Συλλόγου, ενώ ο πρώην πια προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει για πάντα μία ξεχωριστή θέση στην μεγάλη «ασπρόμαυρη» ιστορία. Άλλωστε, ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας της, το Κύπελλο Κόρατς το 1994, ενώ τα τελευταία χρόνια έδωσε και την ψυχή του για τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, όπως σημειώνει και στην ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ «όλα έχουν μία αρχή κι ένα τέλος» κι έτσι οι επιτελείς της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ έκριναν πως υπάρχει ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα εποχή, παίρνοντας την απόφαση για την 0λοκλήρωση της συνεργασίας με τον σπουδαίο Σούλη Μαρκόπουλο.

Διαβάστε ακόμη...