Καλεί μάρτυρες για τα μέτρα του τελικού η αστυνομία!

Από gazzetta.gr : Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου καλεί αυτές τις ημέρες μάρτυρες για να διαπιστώσει τυχόν παραλείψεις, αβλεψίες, παρασπονδίες ή και παρανομίες σε σχέση με τα μέτρα τάξης του τελικού από την ΕΠΟ.
Πηγή: gazzetta.gr
Καλεί μάρτυρες για τα μέτρα του τελικού η αστυνομία!

Όπως έχετε διαβάσει εδώ και μέρες από το Gazzetta.gr οι καταγγελίες για οικονομικά δεδομένα και τον τρόπο φύλαξης του τελικού από την εταιρεία ασφάλειας που δούλεψε με ΕΠΟ αποτέλεσαν εφαλτήριο για έρευνα της αστυνομίας Βόλου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη προκύψει από πληροφορίες από τον Βόλο έχει αρχίσει έρευνα για τα μέτρα φύλαξης του τελικού από πλευράς ΕΠΟ και τις ευθύνες που υπάρχουν από την εταιρεία φύλαξης. Εφόσον από αυτήν την έρευνα υπάρξουν επιβαρυντικά στοιχεία θα πάει το θέμα στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ήδη έχουν αρχίσει και καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις. Μάλιστα φέρεται να έχει ζητηθεί και η μαρτυρία ακόμα και των μέχρι πρότινος υπευθύνων ασφαλείας της Ομοσπονδίας, τους οποίους η ΠΔΕ / ΕΠΟ έχει αντικαταστήσει, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα απόφαση καθαίρεσής τους, που ανατρέπει εκείνη που υπάρχει για την συμφωνία τους με την Ομοσπονδία από το 2009 μέχρι σήμερα. Πάντως η νέα εταιρεία φύλαξης και προστασίας της ΕΠΟ ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά της επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Διαβάστε ακόμη...