Ο Κόνιαρης «κρατάει» τον Τσόχλα

Από metrosport.gr : Ο ΠΑΟΚ για να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα θέματα ανανέωσης των συμβολαίων των Τσόχλα και Πέινερς.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Κόνιαρης «κρατάει» τον Τσόχλα

Από καιρό η «Μ» έχει επισημάνει πως για τον ΠΑΟΚ κάθε σενάριο κίνησης στην αγορά σε αυτήν την περίοδο είναι ανούσιο και ανεδαφικό. Στο «παλατάκι» θα πρέπει καταρχήν να μάθουν αν θα υπολογίζουν στον Τσόχλα και τον Πέινερς στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις ανανέωσης συμβολαίων.

Για τον Τσόχλα το ζήτημα δεν αφορά βέβαια στη θέληση του να συνεχίσει στην ομάδα –άλλωστε το ξεκαθάρισε στη συνέντευξη που έδωσε στη «Μ» μετά το τέλος της σεζόν- αλλά στο ότι έχοντας μπροστά του ένα ή δύο ακόμη μόνο συμβόλαια, είναι λογικό να έχει ξεχωριστή σημασία γι' αυτόν ο οικονομικός παράγοντας. Υπάρχουν όμως οι ανθρώπινοι αλλά και επαγγελματικοί παράμετροι που έχουν την ίδια αν όχι μεγαλύτερη σημασία για τον «υπαρχηγό» του ΠΑΟΚ.

Μία από αυτές είναι και η ξεχωριστή σχέση με τον Αντώνη Κόνιαρη. Ο Τσόχλας στάθηκε στο πλευρό του νεαρού Κρητικού στην πρώτη κιόλας χρονιά του στη Θεσσαλονίκη όταν εκείνος ήταν μόλις 16 ετών. Εκτίμησε πέραν από το ταλέντο και τον χαρακτήρα του. Οι δυο τους ανέπτυξαν μια ξεχωριστή σχέση παρά τη μεγάλη ηλικιακή διαφορά (στα 34 ο Τσόχλας, στα 20 ο Κόνιαρης).

Σε αυτό το πλαίσιο προέκυψε μια εξέλιξη που συνιστά ένδειξη σχετικά με την αναμενόμενη απάντηση του Τσόχλα. Ο Κόνιαρης μετακόμισε σε οικοδομικό συγκρότημα στην περιοχή της Θέρμης και σε σπίτι που βρίσκεται δίπλα σε αυτό του Τσόχλα.

Διαβάστε ακόμη...