Από την Ιβηρική ο εκλεκτός!

Από paok24.com: Παράλληλα με όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ ασχολείται τις τελευταίες εβδομάδες με τη στελέχωση των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών.
Πηγή: paok24.com
Από την Ιβηρική ο εκλεκτός!

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναζητά εδώ και αρκετό καιρό ένα έμπειρο στέλεχος που θα μπορέσει με την τεχνογνωσία του να απογειώσει την πολύ καλή δουλειά που ήδη γίνεται στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες.

Όπως σας ενημέρωσε το PAOK24 από τη Δευτέρα, ο Μίχελ είχε στραφεί τις τελευταίες εβδομάδες στην αγορά του εξωτερικού για τη συγκεκριμένη αναζήτηση, έχοντας μάλιστα προχωρημένες επαφές με έναν άνθρωπο που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο κομμάτι δουλειάς και έχει πλούσια προϋπηρεσία σε φημισμένες ακαδημίες όπως αυτή του Άγιαξ και της Αϊντχόφεν.

Μπορεί οι δύο πλευρές να βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο στέλεχος συνεχίζει να εργάζεται στην Ολλανδία αύξησε κατά πολύ τα οικονομικά δεδομένα του ενδεχόμενο deal, στην προσπάθεια να καμφθούν οι δεύτερες σκέψεις που είχε να αφήσει τη δουλειά του και να του δοθεί έξτρα οικονομικό κίνητρο για να έρθει στην Ελλάδα και να εργασθεί για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό αποτέλεσε τη βασική αιτία για να μην υπάρξει συμφωνία και έτσι ο Μίχελ στράφηκε σε μία άλλη λύση από αυτές που είχε ξεχωρίσει.

Βάσει των νεότερων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει το PAOK24 ο εκλεκτός για τη στελέχωση των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών θα προέρχεται από την Ιβηρική χερσόνησο.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πλούσια προϋπηρεσία στον τομέα των ακαδημιών στην Ισπανία, σε μία συμφωνία που τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει τελειωμένη.

Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο PAOK24 ότι «ο Ντάνι έκλεισε...», με τον ΠΑΟΚ και τον Λούμπος Μίχελ να φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην επιλογή του εκλεκτού για τις ακαδημίες του «Δικεφάλου», «ψωνίζοντας» από την Ιβηρική.

Διαβάστε ακόμη...