Γελένα Ντιμιτρίγιεβιτς: «Συγκεντρωμένες στον στόχο του ντάμπλ»

Από acpaok.gr: Για το... αυτονόητο, την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε στη σελίδα του συλλόγου η Γέλενα Ντιμιτρίγεβιτς.
Πηγή: acpaok.gr
Γελένα Ντιμιτρίγιεβιτς: «Συγκεντρωμένες στον στόχο του ντάμπλ»

Η Σερβίδα επιθετικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε το τρόπαιο ως υποχρέωση για τις «Ασπρόμαυρες», επισημαίνοντας παράλληλα πως το γεγονός ότι έχουν να αντιμετωπίσουν ομάδες που προέρχονται από τη Β’ Εθνική δεν τις εφησυχάζει καθόλου, απεναντίας παραμένουν συγκεντρωμένες στον στόχο, που δεν είναι άλλος από το νταμπλ...

Γέλενα συγχαρητήρια για την πρόκριση επί των Ελπίδων Καρδίτσας. Πού κρίθηκε ο αγώνας;
«Ευχαριστώ πολύ... Οι Ελπίδες είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάθε χρόνο μας κοντράρει. Είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Θεωρώ ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ και γι’ αυτό πήραμε και το παιχνίδι κυπέλλου, αλλά και τα δύο στο πρωτάθλημα».

Ναι, ήταν το τρίτο παιχνίδι με την Καρδίτσα, την οποία νικήσατε και τις τρεις φορές. Αισθανθήκατε ότι φέτος απειληθήκατε περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν;
«Όχι, δεν θα το έλεγα... Είναι δύσκολο κάθε φορά όταν παίζουμε με την Καρδίτσα. Τα κορίτσια παίζουν πολύ παθιασμένα και μας δυσκολεύουν κάθε φορά».

Πλέον, στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσετε τα Τρίκαλα σε ουδέτερο γήπεδο. Τι σκέφτεστε γι’ αυτήν την αναμέτρηση, δεδομένου ότι γνωρίζετε τις αντίπαλες, καθώς πέρσι παίξατε τρεις φορές μαζί;
«Ναι, τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα. Θα κάνουν τα πάντα για να μας δυσκολέψουν, αλλά είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κι έχουμε μια υποχρέωση να ολοκληρώσουμε, να πάρουμε και το κύπελλο!».

Στα ημιτελικά βρίσκονται τρεις ομάδες από τη Β’ Εθνική. Σας εφησυχάζει αυτό;
«Όντως, είναι κάτι που δεν το περίμενα. Είναι θετικό νομίζω για το ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχουν καλές ομάδες και στη Β’ Κατηγορία και να πηγαίνουν πολύ καλά στο κύπελλο. Δεν μας εφησυχάζει, γιατί όποιος καταφέρνει να βρίσκεται σε αυτή τη φάση σίγουρα το αξίζει και είναι καλή ομάδα».

Φέτος δεν θα διεξαχθεί φάιναλ φορ στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά οι ημιτελικοί και ο τελικός θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά. Θεωρείς ότι είναι καλύτερο αυτό ή χειρότερο;
«Για μένα είναι το ίδιο, είτε είναι φάιναλ φορ, είτε έτσι όπως θα γίνει τώρα... Είμαι συγκεντρωμένη στα παιχνίδια που έρχονται, όπως και όλες οι συμπαίκτριές μου, και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από το νταμπλ».

Για σένα η σεζόν δεν είχε ξεκινήσει καλά, αφού ένας τραυματισμός σε άφησε πίσω, αλλά τελικά κατάφερες και επανήλθες...
«Είναι αλήθεια ότι έχασα πολύτιμο έδαφος τους πρώτους μήνες, αλλά με την πρέπουσα αποθεραπεία επανήλθα σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Σε αυτό συνετέλεσαν οι σωστές οδηγίες και η μεθοδική δουλειά του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας, με συνέπεια να μπορέσω να προσφέρω ξανά τις υπηρεσίες μου στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...