Οι ενστάσεις του Παναθηναϊκού για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ

Απο sdna.gr : Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με το νέο πλαίσιο που προτείνει η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ στο σημερινό ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, παραθέτοντας τα επιχειρήματά του.
Πηγή: sdna.gr
Οι ενστάσεις του Παναθηναϊκού για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ

Στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ επιβεβαιώθηκε ότι η εταιρίας του Ιβάν Σαββίδη, Dimera, επιθυμεί να προχωρήσει σε ένα διαφορετικό πλαίσιο για τη χορηγία του Πρωταθλήματος από αυτό που είχε συμφωνηθεί τον Οκτώβριο και δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Αυτό που είχε συμφωνηθεί αρχικά ήταν να δοθεί το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ για φέτος και αυτό των 2,75 εκατ. ευρώ για την επόμενη περίοδο. Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, η νέα πρόταση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ είναι να δοθεί 1 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και στη συνέχεια 2,5 εκατ. ευρώ για την επόμενη αλλά και για την μεθεπόμενη σεζόν. Με τον τρόπο αυτόν, δηλαδή, να επεκταθεί η συμφωνία.

Από την πλευρά τους στον Παναθηναϊκό διαφώνησαν με αυτή την προοπτική ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμούν να εφαρμοστεί η συμφωνία που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να καταβληθούν τα 2,3 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, θεωρούν ότι οι ρήτρες που αφορούν στη μη διαφήμιση εταιριών του Ιβάν Σαββίδη και προβλέπονται στο νέο σχέδιο είναι ιδιαίτερα βαριές.

Μάλιστα, από το τριφύλλι εξέφρασαν την άποψη να γίνει νέος διαγωνισμός σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα συμφωνηθέντα 2,3 εκατ. ευρώ για τη φετινή σεζόν από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Χαρακτηριστικά πρότειναν να διερευνηθεί εκ νέου η προοπτική του ΟΠΑΠ, ωστόσο η συγκεκριμένη θέση δεν έγινε δεκτή.

Διαβάστε ακόμη...