«Τιμή μας η προβολή του ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com : Το PAOK24 συνομίλησε με τον Μιχάλη Σπανό συνδημιουργό του Offside Festival Greece που φιλοξενείται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 26 με 28 Μαΐου.
Πηγή: paok24.com
«Τιμή μας η προβολή του ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ»

Το Offside Festival επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό, συμμετέχοντας με την ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη "90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το Μέλλον".

Το ταξίδι του Offside Festival Greece δεν θα μπορούσε να μην έχει στάσεις και στις δικές μας γειτονιές. Παλιές και καινούργιες. Από τα στενά της Κωνσταντινούπολης μέχρι αυτά της Τούμπας, και τα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ ξετυλίγονται μέσα από το δημιούργημα του αείμνηστου Νικόλα Τριανταφυλλίδη.

Το PAOK24.com ήρθε σε επικοινωνία με τον Μιχάλη Σπανό συνδημιουργό του Offside Festival Greece ο οποίος μίλησε για την απόφαση των διοργανωτών να εντάξουν στο πρόγραμμα προβολών το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Δικεφάλου.

"Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που στο φετινό πρόγραμμα υπάρχει ένα ελληνικό ντοκιμαντέρ το οποίο μάλιστα συνδέεται με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με έδρα μάλιστα τη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ θετικό που γυρίστηκε ένα ντοκιμαντέρ για τον ΠΑΟΚ, έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία, με μεγάλες φυσιογνωμίες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες. Ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια, γιατί δεν έχουν γίνει αντίστοιχα ντοκιμαντέρ για άλλες ελληνικές ομάδες και είναι πολύ σημαντικό που μέσα από το Offside Festival θα προβληθεί ξανά στο κοινό της πόλης" δήλωσε σχετικά ο Μιχάλης Σπανός.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Μιχάλη Σπανού σχετικά με το Offside Festival Greece μπορείτε να τη διαβάσετε στο newsfish.gr πατώντας ΕΔΏ

Η προβολή του ντοκιμαντέρ "90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το Μέλλον" θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 26/5 στις 20:00 στην Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης στο Ολύμπιον.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στα εκδοτήρια του Ολύμπιον (απογευματινές ώρες) και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr, αλλά και πριν τις προβολές των ντοκιμαντέρ στο Ολύμπιον και στην Αποθήκη 1 (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Μάθετε περισσότερα για το Offside Festival Greece στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης πατώντας ΕΔΏ

Διαβάστε ακόμη...