«Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει υπογράψει»

Από basketplus.gr : Ήταν η πρώτη διεθνής αποστολή του νέου προέδρου του ΕΣΑΚΕ. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος βρήκε την ευκαιρία στην Πόλη και στο περιθώριο του φάιναλ φορ να γνωριστεί με τον Τζόρντι Μπερτομέου και να τα ξαναπεί με τον Πατρίκ Κομνηνό.
Πηγή: basketplus.gr
«Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει υπογράψει»

«Ήταν εθιμοτυπικές κουβέντες περισσότερο, δεν μπορούσες σε ένα 5λεπτο να πεις και πολλά, ειδικά στο περιθώριο τέτοιων διοργανώσεων» σχολίασε ο κ. Γαλατσόπουλος στην σημερινή «Αrena Press», προσθέτοντας... «Ήταν καλή εμπειρία πάντως, οι πρώτες επαφές αυτής της διοίκησης του ΕΣΑΚΕ και θα υπάρξουν και άλλες». Τι ειπώθηκε με τον Μπερτομέου...;

«Αυτό που είπαμε ήταν ότι θα έχουμε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία. Είναι λογικό να προβάλλει το Γιούροκαπ, να θέλει εκεί καλές ομάδες, αλλά αρκετές πάλι θα επιλέξουν το Τσάμπιονς Λιγκ» σημείωσε πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, λέγοντας ακόμα ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα που έχει υπογράψει στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, θεωρώντας ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλες δυο. «Νομίζω ότι τον Ιούνιο στην συνέλευση της διοργάνωσης ο κ. Κομνηνός θα μπορεί να πει περισσότερα για το 2ο χρόνο της διοργάνωσης» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ που χαρακτήρισε καλή την διοργάνωση του φάιναλ φορ, μένοντας κυρίως στο ότι οι Τούρκοι είχαν εξαντλήσει από καιρό τα εισιτήρια και έτσι είχε το γήπεδο 15000 φίλους των γηπεδούχων και δεν υπήρχε η δυνατότητα για περισσότερο κόσμο από την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...